Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Obraz Serum farmstay kolagena in hialuronske kisline vse-v-enem ampul 250 ml

€9.30
  • Blagovna Znamka: turistična kmetija

Novo

- +

Farmstay kolagena in hialuronske kisline vse-v-enem ampul je multi-funkcijo facial serum z vitamini in hialuronske kisline.Aktivno moisturizes kože, odpravlja peeling, odpravlja otekline, zmanjšuje gube, lightens pigmentnih madežev in se bori s prezgodnjim starost znake.

Aktivne sestavine

Hialuronska kislina.Komponente aktivno moisturizes kože, stimulira regenerativne procese, napolni gube in prebuja zaščitne lastnosti povrhnjico.

Niacinamide.Ta del preprečuje kopičenje melanin v celice, ki vam omogoča, da poravnate obraza, ton in izboljšati svojo barvo.

Hidroliziran kolagen.Kolagen učvrsti kožo, zmanjša posnemajo gube, pospešuje presnovne procese in upočasnjuje proces staranja.

Ekstrakt hamamels verginsky. Гамамелис uravnava proizvodnjo podkožnega sebium, pospešuje celjenje poškodb, lajša vnetje in blaži draženje.

Izvleček alg Janiya Rubens.Te alge bogatijo tkiv z vitamini in minerali, odstrani strupene snovi in varuje kožo pred škodljivimi okoljskimi vplivi.

Prednosti uporabe

Recovery.Serum prijetno ohladi, osvežujoč in toni kože, lajša utrujenost, stres in napetost, stroški tkanine z energijo in vitalnost, vrača gladkost, elastičnost in prožnost povrhnjico.

Terapevtski učinek.Serum izboljša nivo vlage v koži, normalizira njegove mikroflore, zavira dejavnost patogenih mikroorganizmov, izboljšuje krvni obtok in stimulira proizvodnjo lastnega kolagena.

Mat učinek.Serum aktivno bori s odvečne maščobe, zmanjša proizvodnjo podkožnega sebium, oži pore in nevtralizira neprijetne slana sijaj.

Izdelek

Serum je proizvedena v plastično prosojen kozarec modro barvo.Je zaprt z navojnim aluminijasto zaporko in zaprti v polje s podatki proizvajalca.Komplet vsebuje žlico za enostavno uporabo.

Glasnost продукта-250 Ml.

Kako uporabljati

Klicanje z žlico malo serum in nanesite na obraz.Enakomerno distribucijo in vtrite v kožo, dokler se ne popolnoma vpije.Serum, ki se lahko uporablja kot samostojno zdravilo, in v kombinaciji z drugimi skrb izdelkov.

Oznake: turistična kmetija serum, kolagen serum, kolagen marin, turistična kmetija, kolagen, koreja serum, kolagen obraza, Serum, farmstay, polnila za lase

Podobni izdelki