Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Mehanske 3D oblikovalec ugears: kolo vm-02

€45.85
  • Blagovna Znamka: UGEARS

Novo

- +

Spali asfalt-novo kolo iz ugears!

Vsak človek življenje je trenutek, ko se je imenoval cesti.To je čas, trdo glasbo, čas prostosti, čas, v katerem obstaja samo vi, nemoteno spremljali in zvesti kolo.V takih trenutkih, si je šel skozi zelo posebno, upornik razpoloženje, in to je bil njegov simbol, ki je postal nov motocikel vm-02!

Ta lesenih oblikovalec iz ugears je res kul.Ne, to ni niti takole: Mi vam prinesel pravi helikopter-težka, močna in pripravljena za vsak test.Pod kapuco, ta pošast je skrit eden najboljših ugears gume, Motorji: model je samozavestno razpršene, odlično ohranja seveda in deluje na eno polnjenje do 3 metrov-za 3д-паззла značilnosti so le na prostem.

VM-02-это:

• Simbol svobode v okolju prijaznega lesa;

• Več ur čistega užitka iz montaža lesenih oblikovalec;

• Elegantna in nenavadno darilo za svoje brate na poti!

Morda je to motocikel ni najbolj zapletenih in obsega oblikovalec ugears, vendar je zagotovo postal eden najbolj karizmatičen modeli v skladu.Vklopite glasneje ZZ Top, nosite podrgnil Koks in na poti do obzorja sanj!

Oznake: ročaj orodja lesa, rokr, ugears uk, kopalni plašč kapuco, hurdy gurdi lesa, ugears lesene, orodje steno les, modeli ugears, ugears kolo, bar puzzle

Podobni izdelki