Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Avto Škatla Za Shranjevanje Sredinski Konzoli Armrest Funkcionalne Organizator Posodo Za Različne Vrste Avtomobilov

€7.12 €6.05
  • Vrsta: Armrest Škatla Za Shranjevanje
  • Primerno za:
  • Blagovna Znamka: AUMOHALL
  • Vrste:
  • Vrsta Materiala: Plastični
  • Barve:

Novo

- +

Postavka Informacije: 1.Barva: Črna. 2.Material: Plastika. 3.Vrste: Obstaja 6 vrst za možnosti. 4.Primeren za: Prosimo, preverite sliko spodaj. 5.Pakiranje Vsebuje:1 Kos Avto Armrest Škatla Za Shranjevanje.Element Značilnosti: 1.Anti-slip, odstranljiva, teksturirane gume pladenj mat preprečuje predmete iz drsna in rožljanje v pladenj. 2.1.Narejen za premijo ABS.Dobro je, notranjost pribor za dekoriranje vašega avtomobila, in naredi vaš avto, da bi dobili razkošje in eleganten videz. 3.Učinkovito uporabo na avto consol in lahko sprejme vse vrste pogosto uitems, kot so: pijač, stojala, mobilnih telefonov, cigarete, poslovne kartice, ključi itd. 4.Enostaven za namestitev.Ni vrtanje ali rezanje potrebno. 5.To ne samo, da ga dal na avto ,tudi to je kot nalašč, da dajo na mizo.To je kot nalašč, da ima vse je pisala, barvice, škarje ,daljinski upravljalniki , mobilni telefon, pero /svinčniki, upoštevajte, papir, ime kartice in vse druge clutters, prav tako je dobro idealen kot imetnik dovoljenja za dajanje makeups, krtače ali jewelries, zelo hitro in izgleda lepo. 6.To škatla za shranjevanje je odlično darilo za voznika.Navedite to v vaš oče, hubby, brata ali prijatelja, ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dan, njegov diplomi, Božič ali svoje upokojitve.

Carinski & Dajatev

Q, --ali vaša cena vključuje dajatev in davka na dodano vrednost, Koliko davka moram plačati?

Ne, cene naših izdelkov ne vključuje dajatev in davka na dodano vrednost.Pravkar smo vam zaračunajo stroški blaga in ladijskega stroškov.če boste plačali DDV, morate samo, da je plačilo za svoje navade.

V večini držav, boste morali plačati davke ali dajatve na uvožene proizvode.Včasih blaga pod določeno vrednost, ali v določene kategorije, ne prevzemajo davkov.

Pravila se razlikujejo v vsaki državi.Na žalost ni pot za nas, da vedo, pravil, predpisov, običajev, tradicij, prakse, vrzeli, sisteme, sisteme, birokracijo, kode, zakoni, ali sodb vsako posamezno državo.

Zato ne moremo in ne bo, ponujajo nasvete o davkov v svoji državi.Kot kupec, to je vaša odgovornost, da ugotovite, da informacij, preden bi.

Če boste morali plačati uvozne dajatve in/ali dodatnih dajatev in davkov na promet, potem bi ga morali plačati, da v kurirja, da ob prejemu paketa (- e).Ne moremo izračunati to za vas, in obstaja način, da se vnaprejšnje plačilo.Če ste spusti-dostava ali pošiljanje darilo element, da nekdo, prosimo zagotovite, da se zavedajo, možnost plačevanja davkov ko prejema blaga.

Oznake: sidro avto, avto zavese zadaj, zadaj prtljažnik, pokrov pokrov trim, brez avtomobila, voic, zavese sonce, brazier, zadnje sonce, blok zavese, zavese v avto

Podobni izdelki