Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Motorno kolo, Scooter Brezžični Daljinski Nadzor Vibracij Alarmni Sistem Proti kraji Zaščita Protivlomnih Alarmnih

€8.03 €7.39
  • Postavka Višina: 2.5cm
  • Opozorilo gostiteljice Pralni Velikost:
  • Postavka Vrsta: Zaščita Pred Krajo
  • Delovna Napetost:
  • Postavka Dolžina: 9cm
  • Čas bujenja:
  • Moč:
  • Vrsta Materiala: Plastični
  • Alarm način:
  • Element Teža: 115g
  • Material:
  • Element Širina: 5.5cm
  • Daljinsko Razdalja:
  • Blagovna Znamka: MUSONLAI
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime Modela: Motorno kolo alarm
  • opozorila glasnost:
  • Način nadzora:
  • Rog Ravni Zvoka:

Novo

- +

Motorno kolo, Scooter Brezžični Daljinski Nadzor Vibracij Alarmni Sistem Proti kraji Zaščita Protivlomnih Alarmnih

Ta izdelek je 100% popolnoma nova in visoke kakovosti daljinski nadzor vibracij opozorilo.To se pogosto uporablja za zaščito vašega doma, trgovina, pisarna, avto in motorno kolo pred vlomilci.Značilnosti: Mini in kompakten design.Enostaven za upravljanje in enostaven za namestitev.Brezžični vibracijski Alarm z infra-rdeče daljinski upravljalnik.Kot nalašč za zaščito vaše trgovini, pisarni, doma, v avtu ali kjerkoli se zahteva varstvo.Inteligentno Brezžično Vrata Alarm.Ekonomičen in praktičen.Alarm z ON/OFF stikalom in daljinsko upravljanje z alarmom in Razoroži gumbi za enostavno upravljanje. 120dB zvok alarma, ki lahko traja približno 40 sekund.Daljinski upravljalnik območje je do 20 metrov.Magnetni nazaj in wall mount odprtino za enostavno namestitev.Daljinski upravljalnik z keyring in sponke za enostavno prenašanje.Poganja GF22 DC 9V baterijo Specifikacije: Barva: Črna Material: Plastika načinu Alarm: Polni mikro vibracije sproži način Nadzora: Daljinsko roko in razoroži Opozorila glasnost: ≤120DB Daljinsko razdalja:≤100 m čas Bujenja:≤40 sekund Obratovalna napetost:DC9V Moč: 1*GF22 DC 9V baterije (niso vključene) Alarm dimenzije: 90*55*25 mm Paketu: 1x alarm 1x daljinski upravljalnik 1x dvostranski lepilni Opomba: Baterija ni vključena zaradi varen prevoz .

(1)Trenutno Sprejemamo Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi,Bančno Nakazilo, in Paypal Plačilo.

Več Možnosti Plačila bodo na Voljo na www.dsfu.si v Prihodnosti.

(2)cenimo takojšnje plačilo in se veselimo vašega podjetja v prihodnosti.Naročila neplačane bo colosed v 20 dneh. (3)Kot običajno bo ladja v roku 1 -3 dni po plačilu preveriti.skladbo kode bo na voljo po pošiljko. 1)Prosimo, preverite vašo poštno številko in telefonsko št.preden se vaše plačilo.So mora za mednarodno express dostava.Kot je za naslov,ne moremo ladje, ki jih PO.POLJE Naslov,kupec se morajo zavedati, ga. (2)Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Kupci, ki so odgovorni za te stroške.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Upoštevajte, da dobavnih rokov se lahko razlikujejo, zlasti v prometnih konicah ali inclimate vremenske razmere.včasih china post bo malo počasi,upam, da vas lahko prosim, počakajte za parcelo,hvala.če je rok dobave je pripravljen na koncu,lahko prosite nas, naj podaljša za vas.Vsi naši izdelki so 100% čisto nov in dobre kakovosti. (1)nudimo 7 dni denar nazaj garancije, če niste zadovoljni z nakupom.Prosimo, preglejte, da po prejemu odločbe.Ne terjatve bo počaščen, po 30 dneh od vročitve.Ponudili vam bomo celotno vračilo če smo poslani napačni količini, nepravilni element ali okvarjen element.in pls nam ponujajo jasne slike, da potrdite problem,ali bo težko za nas, da vam pomagamo. (2)Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni enega, kot smo poslali in ne bo vplivala na drugo prodajo,kako drugače ,ne bomo sprejeti vrniti.kot ponavadi,boste morali plačati za ladijski promet pristojbina vrne.ampak, če težave povzroča nas ,mi smo s ure krivi za to. (1)Prosimo, pišite, da odpravite vse težave, preden ga pustite vse povratne informacije za nas.Vam bomo odgovorili preko e-pošte ali www.dsfu.si masaža ASAP.Ker smo odgovorni prodajalec,ne bomo vam utrpel izgubo preveč. (2)Pls ne odprite spora ali pustite nam slabo povratne informacije, preden se obrnete na nas.mislimo, da bo sporočilo, ki bo najboljši način za reševanje problemov,hvala. (3)bo zelo dobrodošel lahko pustite nas 5 star povratne informacije če ste zadovoljni z vašega naročila.vaše mnenje je za nas zelo pomembno, da je moč prodajalca.

Oznake: Anti Theft, 5.5x2.1 vtikač, skuter čelada, motorna alarmni sistem, motorji varnostni alarm, Opozorilo, skuter alarm autorun, opozorilo skuter, 2 skuter alarmni sistem, opozorilo moto

Podobni izdelki