Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Popravila nož orodje RB1000NG1001 luknjo kolokacija posebno rezilo BK3010 obrezovanje strokovno plastičnih kovinskih burr obrezovanje, čiščenje

€6.30 €5.98
  • Vrsta: Ročno Orodje Deli

Novo

- +

Izdelek uvod

značilnost

1, obdelavo kakovosti površinskih je visoka: v primerjavi z uporabo brušenje kolo ali druge burr orodja, ker je orodje uporablja ostrim nožem za rezanje, tako površinske obdelave visoko stopnjo gladkost.

2, enostaven za uporabo in shranjevanje stroški: orodje je majhna po velikosti, prenosni, z enostavno tipko lahko zamenjava rezila, in ne moč in stisnjen zrak, varčevanje z energijo, varčevanje stroškov.

3, sorta je bogat, močan enotnosti: glede na različne obdelave nepremičnine, design različnimi rezalnimi orodji, ki se uporabljajo v različnih priložnostih, skozi preprost gumb za nadzor, lahko zamenjajte rezila različnih, ročaj se lahko v Skupni rabi, lahko zmanjša orodje stroškov in popis vašega podjetja.

4, širok obseg obdelave, uporabe: po obdelavi različnih materialov, uporaba različnih materialov rezilo, obdelave, iz nerjavnega jekla, aluminija zlitine iz gume, plastične mase široko paleto materialov.

Čiščenje izdelkov: rotacijsko rezilo, rezilo, korito luknjo in chamfering orodje.

Ta orodja so bili uporabljeni v kovinski, plastični, cevni fitingi in drugih procesnih panog.

Oznake: čiščenje kovinskih orodje bit, srebro čiščenje, vrtanje čiščenje, čiščenje kovin za ročno orodje, debur nož, bs1010, burr strgalo, RB1000, ovratnik, rokavi, trak design

Podobni izdelki