Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Za CFMOTO Motorni čoln motor avtomobila plošče računalnika/F01R00DU70 CF400AU 01/F01RB0DU70/F01R00DM21 MSE3.0/F01RB0DM21/F01R00DKA1 MSE6.0

€74.60
  • Postavka Vrsta: Pogon Elementi

Novo

- +

Povabite naše Whatspp : + 86 1 7638574602

1 .Smo vsako trgovino z poštenost.Vsi izdelki, ki jih zagotavljajo, so v visoki kakovosti z nizko ceno.

2. Če imate veliko količino ordersPlease obrnite na nas, da se pogaja o ceni.

3 .Po Prejemu na goodsIf to je naša mistakeWe bo pravilno naše mistakesPlease stik z nami pred oddajo sporov.

4 .Povratne informacije: povratne informacije so za nas zelo pomembno pls pustite 5 zvezdic povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi storitvami in naše itemsor pls stik s.Če obstaja nekaj težav z našimi artikli.bomo rešili to asap.

5. T tukaj, Če so mnogi modeli prosimo, pripombo element, Št.morate po plačilu.

Prosimo, pozorno preberite pred nakupom blaga:

Kupci morajo -, ki se glasi:

(1) Prosim, ne samovoljno vprašati spora: za sprejem blaga, če obstaja kakršnakoli vprašanja ali ne prepriča, se nemudoma obrnite na nas, pomagali vam bomo, da preverite v času.Ne prinese spore v odsotnosti stik, ker to preprosto ni mogoče rešiti težavo.

(2) Ob prejemu blaga, ki imajo kakršna koli vprašanja ( na model, videz, blagovne znamke, itd.) morate najprej nas, da se zagotovi, da ni dvoma, in nato namestite.

(3) Če se namestitev ne deluje pravilno, najprej preverite vaš avto z anti-theft funkcijo, če sploh, potem uporabite napravo za dešifriranje proti kraji ali anti-theft ujemanje programiranje se lahko uporablja kot običajno.

(4) blago Prejeli tako dolgo, kot modela izdelka / kode, plug, videz enako lahko uporabljate kot običajno.Če ugotovite, da blagovne znamke, datum proizvodnje, serijsko številko, barvo, itd.niso isti, to je normalen pojav (prosim, ne mislite, da je izdelek narobe).

Prosimo, upoštevajte, kupci:

( O avto anti-theft dekodiranje ujemanje): Če ECU je nameščen, ga ni mogoče zagnati.Najprej preverite, avto je s funkcija zaščite proti kraji (ali tipka ima čip),Če je vaše vozilo je s funkcija zaščite proti kraji, je potrebno dekodirati tekmo (z decoder), ki je uspešen, avto lahko začne normalno.

Nasveti: vljudno Prosim, povejte nam, kaj je NAJBOLJŠA Vrednost za razglasi za paket.

Kolikor vemo,Francija,Brazilija,Turčija, so strogo uvoz politike.Če je vaš paket bo za tiste države, in carinske zahtevajo plačati visok davek .Nismo odgovorni za to, zaradi vaši državi uvoza politiko, saj bi lahko nadzor nad njim.Če ste iz Brazilije,Prosim, pustite vaše CPF ali CNPJ številka ali davčna številka o vrstnem redu tako, da je lažje za vas, da bi dobili svoj paket!Če ste iz Peruja,Prosim, pustite vaše DNI ali RUC .(Ruski državni lahko le pošlji EMS / Kitajska / Hong Kong poštna spremnica, prosimo, da stranke ne izberejo DHL / UPS dostava metod, kot so zadržanega blaga s Carinskega kot priložnost je zelo velika.Če Rusije prijatelji izberite lase, DHL / UPS / FEDEX, in tako naprej, bomo uporabili EMS za pošiljanje blaga) Hvala za vaše razumevanje.

Oznake: čoln motor modela, poudarek mk1 senzor, d4eb, piezo vbrizgalne, 800cc, jeep grand cherokee wh dvigalo kit, d950 kubota, sim800h, atv cfmoto, podvozje toyota celica t23

Podobni izdelki