Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Ženske jekla ure Sokolov, modni nakit, 0, ženske, moški, zapestje gledati, ženske ure ženske, ženske blagovne znamke ure, quartz uro

€109.31
  • Postavka ŠT.: 303.71.00.000.02.01.2
  • Blagovna Znamka: SOKOLOV
  • Srednje Teže: 115,45.
  • Vrsta Izdelka: gledam
  • Za eno: Za ženske
  • Material: JEKLA

Novo

- +

Štirje elementi-zemlja, voda, zrak in ogenj-pravne to ogromno svetu.To je bila njihova moč in veličino, ki se zgleduje po ustvarjalca zbirka Moj Svet.Zemlja je energetsko močan, zanesljiv, temperamentna v ritmu hrupnem mestu pooseblja vladar žensk jekla ure streetracer.Praktično zasnovo watch poudarja svetlo nenavaden klic iz mineralnega stekla.Uro znamke-kubičnih cirkonij-V ras z diamantno obraz ekološko fit v minuto lestvici.Silhueta mesta je obkrožena s kovinsko nalepke in okrašena s sijočimi pike.Njena lepota je pokazala, zaradi mat premaz pod uro označevanje in saten "svetloba"-impresivna igra svetlobe.Srebrno uro z saten in polirani podrobnosti primera in zapestnico in črna številčnica, bo poudariti edinstven slog lastnik bo dopolnila stilsko podobo lastnika.Vaše življenje, vaša pravila!

SPECIFIKACIJE Artikla Št. 303.71.00.000.02.01.2 Material Jeklo Tip Izdelka Watch Srednje Teže 115,45. Za eno Za ženske Vrste označb Puščico Glavni organ material Jeklo 316 L vodoodporna 5 ATM Primeru širina (mm) 36 Primeru višina (mm) 9 Material: steklo vrh Mineralnih Vstavite izbiranje Fiant-12 Kos, 0,072 gr. (Izbiranje) Izbiranje barva Črna Državi proizvajalec strojev JAPONSKA Proizvajalca strojev Mi20:( državljan) Vrsta mehanizem Quartz Merilnik mehanizem 2115 Zapestnica tip Zapestnica Zapestnica material Jeklo 316 L Zapestnica širina (mm) 18 Zadrgo slog "Metulj" Material: zadrgo Jekla 316 L Zapiralo, ki ga širina (mm) 16 Materiala Prenos glave Jekla 316 L Opis primera Ø 36mm Description Ženske Gledajo.Primeru Jekla 316L, hrbtni pokrovček Jekla 316L, Japonski mehanizem z datumom kazalnika, mineralno steklo, zapestnica Jekla 316L.

BНЕШНИЙ VNESITE KODO

Design pojav idejo, vizijo Sokolov ure je pomembna in kompleksna fazi, od katerih proces rojstva prihodnosti mojstrovina začne.Vsak model ima edinstveno avtorja modela.Od vseh možnih skic modelov (število, ki lahko doseže tri-mestno mest), le 5-10% najboljši so izbrani za nadaljnji razvoj.

Načrtovanje in simulacija tridimenzionalni računalniško modeliranje načrtovanje ure je narejen z uporabo avtomatiziranih načrtovanje sistemov visoke ravni.Proces omogoča še v fazi razvoja, da predstavi podrobno geometrijo, ocenjevanje tehnologije izdelka, ki upoštevajo značilnosti vseh podrobnosti zasnove in izključuje možnosti za

Prototyping Prototipov se izvaja za ocenjevanje ergonomije in nastanek novega modela uro.Ta proces je sestavljen iz raste natančne kopije matematičnega modela watch primeru na 3D tiskalniki in ustvarjanje v kovinski z uporabo struženje-rezkanje opreme na končni model.

Tehnologije za proizvodnjo, Priprava tehnološke dokumentacije za serijsko proizvodnjo ure je neverjetno delovno intenziven proces, v katerem morate upoštevati masa razlik.O 90 snap enote, ki so namenjene za proizvodnjo enega watch primeru, s približno 350 risbe, ki nastajajo, in opis tehnologije, ki se nahaja na približno 300 listov.

Proizvajalec primerih pečat in izključuje raznovrstnosti, kovinski pade do želene debeline.Tako se substrati za prihodnje stavb.Površina primerih, ki se lahko obdelajo, da se zagotovi določeno geometrijo, skladnost z jasnost obraze, ustvarjanje idealnega površine-vsi, ki se odlikuje po uro premium..

Nadzor kakovosti Vsako uro je delal za prvi razred inženirjev in izkušeni urarji.Za zagotavljanje kakovosti v vseh fazah trup proizvodnje, več kot 40 nadzor operacij, tako da tudi najmanjše podrobnosti, ne zdrsne vstran od pozornost strokovnjakov.

Skupščina rob meč katerikoli uri, proizvodnjo, montažo območje, na katerem ura zbora iz velikega števila komponent poteka, kot tudi pregled končnega izdelka.Zagotoviti kakovostno montažo na mesta, visoke zahteve, ki so za te parametre kot prah vsebino, vlažnost zraka in temperatura.Nadzor Naprav preverite točnost ure, tesnjenje ohišje, odpornost na udarce obremenitve, kot tudi videz.

Oznake: nastavite gledam žensko, srebrnih sokolov, fenasy biser, contena gledam ženske, Srebro 925, ženeva gledam veliko, gledam, pu watch, diamond quartz, nakit sokolov

Podobni izdelki