Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Elektronski Digitalni Zaslon ATK72-C Meter Števec Roller Tip Merilnika Kolo Dolžina Merilnega Instrumenta Y

€62.17
  • Uporaba: Komercialni Proizvodnji
  • Številka Modela: Yu
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Drugo

Novo

- +

Opis:

Stroji za merjenje krpo dolžina, krpo tekoči pralni, nastavitev stroja in kabel stroji, ki se uporabljajo predvsem za merjenje dolžine in štetje v tekstilni, kabel, papir in druga žica, žica, cevi in trakov, proizvodne procese.nadzor.Kot senzor sprejme reverzibilna fotoelektrično senzor, ga premaga pomanjkljivosti nizko življenje in nizko natančnost prinesel mehansko obrabo ali spravilo lesa, ter natančnost je bistveno izboljšan nad mehanski števec, na plus ali minus 0,2-odstotna, in predstavo, ki je stabilen in anti-motenje.Močna sposobnost, enostavno in intuitivno upravljanje zaslona.Izdelek notranje izdelani z visoko zmogljivo pozitivno in negativno smer diskriminira vezje, ki sodeluje s fotoelektrično kodirnik, da se zavedaš, dolžinsko meritev v obeh smereh, ie, it, se lahko prikaže na metrov, ali lahko odšteje od merilnik metrov!

Za spreminjanje nastavitev koeficient, merilni rezultat lahko poljubno okrašene tako, da se merjena prikaže vrednost, ki je skladna z dejansko vrednostjo.To ne zahteva izdelavo natančne kodirnik senzor kolesa ali uporabnik, ki je vzorčenje kolo, ki se lahko skoraj vse premer.To omogoča namestitev in zmanjša napake zaradi namestitve.Ki se uporabljajo za kateri koli model, vsako priložnost, meter.

Funkcija:

1.Reverzibilna štetje: Ko je izmerjena predmet, ki se giblje v smeri naprej, je zmanjšana v obratni smeri in ni komutacijskih napako.

2. z izpada varovanja informacij.Po izpadu električne energije, prvotno nastavitev števila in trenutno šteje vrednost, ki ostane v stanju pred izpadu električne energije.Po moči je obnovljena, instrument še naprej deluje po izpadu električne energije.

3. fiksna dolžina izhod: ko je merilnik niz, šteje vrednost (lahko nastavite dva različna vrednosti), instrument signalni kontakt signala (normalno zaprta normalno zaprta), nato pa se navadno zaprt v imenik lahko neposredno nadzor naprave za zaustavitev ali cut off druge Pogona, alarm, itd., običajno odprite imenik lahko nadzor pralni start ali vklop / izklop, alarm, ki je povezan z normalno odprt kontakt, doseže set meter opozorila čas je nastavljen na katero koli dolžina 0.1-v 9,9 sekunde, dve vrsti rele izhod dejanje Kombinacija načinov je arbitrarno določeno!

4. za nastavitev alarma alarm za doseganje zgodnje opozarjanje funkcij, na primer do 9 metrov alarm, alarm za 5 sekund po tem, ko doseže do 10 metrov samodejno ponastaviti merilnik metrov!

5. zunanje jasno terminal, jasen prikaz števila za zunanje stikalo za delovanje

6. Grof vrednost in koeficient vrednost lahko fleksibilno nastavitev.V primeru nespremenjenih proizvodnih parametrov, ena ura, ki ju nastavite številko lahko dela za dolgo časa.Dva sklopa prednastavljeno številko nastavitve izhod

Specifikacija:

1. Merjenje dolžine in dolžina nadzor obsega: 00000.0-99999.9 m,0000.00-9999.99 m, 000000-999999m

Prikaz enot: centimetrov, decimeters, metrov, dvorišč, da preklopite koli nastavitev!

2. Reverzibilna dvosmerna metrov

3. Impulz enakovredno: 0.00001~99.9999 nastavljiv

4. Splošno dimenzije (širina x višina x globina): 72 x 72 x 85mm Montažno odprtino velikosti (širina x višina): 68 x 68mm

5: napaka prilagoditev funkcije

Oznake: dolžina meter, števec dolžina ukrepa, jade gob, trenutno usb, števec meter, zdravnik usb, merilnik roller, zmogljivost tester usb, massag roller, števec za kolo

Podobni izdelki