Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

3Pcs/5Pcs/8Pcs/10Pcs PEVA Zamrzovalna Torba za Hrano, Vrečke Pakiranje PEVA Zaprti Sveže-vodenje Vrečke Kuhinja Skladiščenje Vrečka za Večkratno uporabo

€10.26 €6.16
  • Velika(L): 10x7x2inch=25.5x18.5 x 5.1cm
  • Material: PEVA
  • Majhna(S): 6x4x2inch=15.5x10.5 x 5.1cm
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: peva prigrizek zaprti vrečko
  • Srednja(M): 8x5.5x2inch=20.5x14.5 x 5.1cm

Novo

- +

Opis izdelka

F eatures: 1.Zakaj Smo Chooes To Večkratno Uporabo Vrečko Za Shranjevanje?Plastično vrečko odpadkov je zelo resen problem danes.Ponovno vrečko za shranjevanje, lahko shranite 380+ enkratno uporabo plastičnih vrečk.Iz FDA certificirano živilskih materiala, brez BPA/BPF/PVC /Ftalati, zmanjšanje odpadkov iz plastičnih mas za zaščito naše zemlje in morja, Zanesljiva izbira za Eko shranjevanje hrane! 2.Robusten, vzdržljiv, puščanje dokazilo Z debelo zadrgo sistem zaklepanja, ki ustvarja hermetično pečat, ki je robusten in vzdržljiv za vsakdanjo uporabo.Vsestranski ponovno skladiščenje vrečka ima hrana, prigrizki, sendviči in tudi drugih kozmetičnih izdelkov in potovalne predmete. 3.SHRANJEVANJE ZA VSAKO VRSTO HRANE - Kosilo Živil: sendviči, zdrob-prep, piščanca, rib in mesa, - Prigrizke: jagode, jagode, grozdje, korenje, sekanci, sir, sadje in zelenjavo - Hrano za Hišne živali: pes & cat food on-the-go - Prehrana, Živila: del hrano in makri za vaše hujšanje ali muscle building program - Pikniki & Camping 4.Kako, da večina teh večkratno uporabo vrečko za shranjevanje: Ne mikrovalovne - vročina lahko povzroči vrečko, upogibanje Ni primeren za vroče hrane ne dajo v pomivalnem stroju Lahko uporabljate za zamrzovanje oziroma hlajenje Ročno pranje s toplo ali hladno vodo, nato se osuši za uporabo 5.ZNAČILNOSTI Materiala: FDA razred PEVA Glavna Barva: Prozoren Slog: Stand up

Tehnični podatki: Velikost: Large(L)10x7x2inch=25.5x18.5 x 5.1cm Srednje(M) 8x5.5x2inch=20.5x14.5 x 5.1cm Majhna(S) 6x4x2inch=15.5x10.5 x 5.1cm

Pakete:

3Pcs/Set;

5Pcs/Set;

8Pcs/Set;

10Pcs/Set;

Opomba: 1. Vroče vode ni priporočljivo, / pomivalni stroj pranje ali kateri koli stroj pralni ni priporočljivo. 2. Ni priporočljivo za uporabo v mikrovalovni pečici ali ogrevano okolje. 3. Naravno posuši, ne pretirano izpostavljanje soncu.

1.Bomo poslano v roku 2-5 dni (delovnih dni, ne počitniške sezone), ko je plačilo potrditvi platformo.

2.Smo le ladja Potrdila, da naslov.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

3.Dostavo Način smo se odločili www.dsfu.si Standardna dostava / China Post / EUB / Singapur Post / Posebno Linijo-YW.

Čas je približno takole:

4.Če ne prejmete naročila v 60 delovnih dni,vas prosimo, da nas kontaktirate pred odhodom negativne Povratne informacije,se bomo potrudili, da vam pomaga odpraviti težavo.

1. Zagotavljamo vam, da so vsi izdelki so popolnoma novi.

2. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

3. Če na vaše vprašanje ni potrjena, se bomo lahko poslali vam brezplačno nadomestne dele,ampak za vse telesne poškodbe ali škodo, ki je posledica kupec zlorabe, Kupci morajo plačati del denarja.

4. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

5. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

1. Če imate kakršno koli težavo, o da, prosimo, da nas kontaktirate.

2. Če imate veliko nakupovalno izkušnjo v naši trgovini, prosim, pustite nam, 3, 5-star ocen in delite s prijatelji.

Oznake: prilagojene reuseable vrečko, sveže hrane, shranjevanje vrečk, drawable, sveža hrana, večino vrečke pakiranje, skladiščenje hrane, , koks plastične vrečke, pan hladilnik, barva zamrzovalnik vrečke, polje zamrzovalnik

Podobni izdelki