Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

2pcs/set Rep Izpušne Cevi spremembe Trim nalepke Za Mazda CX5 CX-5 2013-2016,auto dodatki avto styling

€14.91 €13.42
  • Element Širina: 0cm
  • Element Teža: 0.12kg
  • Material: ABS
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: ISO9001
  • Postavka Dolžina: 0cm
  • Blagovna Znamka: Ladysmtop
  • Postavka Vrsta: Krom Styling
  • Postavka Premer: 0cm
  • Ime Modela: C5WST02
  • Posebne Funkcije: NO
  • Model Leto: 2013-2014
  • Modela Avtomobila: Za Mazda CX5
  • Postavka Višina: 0cm

Novo

- +

1.Specifikacije: Pls Preverite vaš avto Slog Previdno, pred Nakupom Prosimo zagotovite, da je vaš avto slog je enak kot pod sliko,je ta izdelek je bil izdelan po meri avtomobila!Podrobnosti o izdelku: Pogoj: vrhunsko kakovost in 100% Čisto Nov(Nikoli še ni Bil Uporabljen ali Nameščen), *Tretja stranka, izdelek,ne original!Tovarniško wholesales cena ,dobra kakovost garancije Barva: kot slika Material:Visoko-iz nerjavečega jekla Paket vsebine vključujejo:2pcs/set obojestranski lepilni trakovi na svoji nazaj omogoča, da prilepite neposredno . 3.Značilnost: iz visokega Materiala z brizganje tehnologijo, ki ponuja enake debeline in svetleč videz.Brez vrtanja ali varjenja.Enostavna montaža Brez orodja, potrebna.Redki okrasitev deli in vzdrževati vaš avto edinstven in oko-lov - Izdelan iz visoko Kakovostnega Materiala, protikorozijska, odpornost proti koroziji, trajne - Preprosta namestitev, ne potrebujejo vrtanja ali varjenja - Idealen za auto DIY, odlična zamenjava 2.Namestitev Navodilo: 1.Čist avto površino, da je suha, Enostavno Montažo Brez Vrtanja Zahteva Nobene Škode 2.Izdelek uporabo dvostranski lepilni držijo trdno v telesu, da bare metal spot . 3.Segrejemo s sušilcem za lase,prilepite oprijem na dvostranski lepilni trak je lahko zelo poveča. 4.V hladnem vremenu, bi bolje toplotno lepilni trak za lase, za lase večje viskoznosti.Po namestitvi, pritisnite rezila trdno 3~5 minut, da zagotovite dober oprijem lepila.Ne pranje avtomobila v 24 urah.Opomba : prepričajte se, element, ki bo ustrezala za vaš avto pred mestu bi, hvala. 3M samolepilni trak na hrbtni strani.Prosimo, upoštevajte, da se, prosimo, uporabite sušilnik za lase, da se ogreje lepilnega traku, preden nameščen, da bi predmet, ki se držijo tesno. (Ni treba preveč vroče)

2.Opozorilo:

1).Če imate kakršnakoli vprašanja, ali vprašanja,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,vam Bomo odgovorili v najkrajšem možnem roku.

2).Napake, ki lahko obstajajo za ročno merjenje.

3).Vsi naši elementi so preprosta embalaže, trgovina na drobno brez škatle.

4).Fotografije, ki kažejo na našo spletno trgovino, so osnova pravi izdelek,zaradi različnih zaslona in svetlost,je morda nekaj drobnih barva razlika.

5).Ruski kupec Plačati Opozorilo:Prosimo, da ponudbo sprejemnik je polno ime v vrstnem redu.V nasprotnem primeru, ne bomo odgovorni za nondelivery, ki jih povzročajo informacije manjka.

6)ko imate kakršna koli vprašanja o tem,vljudno prosimo, da nas kontaktirate, preden ste tip kakršne koli povratne informacije na naši spletni strani.

3.O Ladijski:

Smo zaupanja vreden in pošten.pred plačilom naročilo,morate upoštevati te konvencije :

1)Naše cene ne vključujejo vse carinske dajatve ali Dajatve.dodatne carinske dajatve ali pristojbine so kupci odgovornost.

2)čas Dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike,lahko to traja tudi do več dni.

Dostava lahko vpliva praznike,dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.

3) če se ne doseže do 50 delovnih dneh, prosim, povejte mi, bomo razširiti zaščito čas

4)Če je niste prejeli, blaga v 60 delovnih dni (Brazilija 90 delovnih dni) ,bomo povračilo ali poslati.

če ne želite, da Sledite konvencij,prosimo, ne plačilo za naročilo in mi ne dobrodošel vsak spor o ladijski promet .

Običajno dostava čas, da mnoge države, je 25 - 45 delovnih dni( Rusija, Argentina 45-70 delovnih dni in Brazilija 70-90 delovnih dneh)

5)Na www.dsfu.si le približno 25 Držav, lahko izberete dostava "China Post Navadne Majhne Paketni Plus"ali "Posti Finsko Gospodarstvo", je brezplačna dostava vendar brez sledenje podatkov.

Prosimo zagotovite, da je vaš avto slog je enak kot pod sliko, preden spustite, da bi,hvala!

Oznake: cx 5 mazda plesni, mazda cx5 accessary, iz ogljikovih vlaken in izpušnih nasvet, izpušni mazda 6, mazda cx5, vrata mazda cx5 2012, izpušne cevi trim, mazda cx 5 dodatki brošura, carplay kia, avto prilagoditev opreme

Podobni izdelki