Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Tuenti predplačniške SIM-kartice z več stopenj. Ni stalnosti in pokritost 4G Movistar - 10 € ravnotežja

€15.18
  • Vrsta Izdelka: Sim Kartic

Novo

- +

To je že mogoče, da so po meri pristojbino z Tuenti .Boste lahko uživali v najboljši 4G Movistar omrežja in pokritost z 0 centov klice minut (20 odstotkov klicev vzpostavitev) in brezplačna dostava ko so vaši podatki izčrpa.

Z Tuenti bo Movistar 4G omrežja in pokritost Za odlično povezovanje.Lahko dodate podatke ali minut, če je potrebno, hvala za možnost Bonoplus , Ki bodo vključeni v vaš tečaj, Tuenti app.

Prav tako lahko še naprej za navigacijo, ko boste izpušnih podatkov, ki so vključeni v vaš takse (navigacija na 64kbps brez stroškov) in polniti vaše linije v trenutku, ko s kakršno koli kreditno ali debetno kartico iz Tuenti aplikacije ali pooblaščeni fizični točke.

Lahko uporabite vrstico v vseh držav Evropske Unije, zahvaljujoč njeni Roamin G. Brez pozabijo autorecarga možnost, v katerih lahko aktivirate samodejno polniti, ko so vaše dobroimetje pade od 2 eur, tako da vam nikoli ne zmanjka ravnovesje v vaše plačilo.

Vaš možne mere, tako za Predplačniške pogodbe , So naslednji:

3GB 0 centov/min za 6,95 eur

5GB 0 centov/min za 9,95 eur

11 GB 0 centov/min za 13,95 eur

Pomembna opozorila

V skladu z zakonom 25/2007 18. oktobra za elektronske komunikacije in javnega komunikacijskega omrežja, če želite aktivirati vse predplačniške sim, je potrebna za lažje je NIF, NIE ali potni list za ugotavljanje uporabnik/a.

Če želite to narediti, morate poslati kopijo po e-pošti na naslov: [email protected]

Movilonia.com ne vključite nobene predplačniške kartice ne da bi predhodno ugotavljanje vaše uporabniško/a.

Oznake: oklep primeru za nasprotnega a5, video nepremočljiva, fwt, coque spider man, 3g usmerjevalnik mifi, KARTICA, 7 antena, h870, 5c stekla, ohišje za galaxy a10 2017

Podobni izdelki