Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

4k HD 64bit 1600 Igre HDMI Arkadne Video Igre Konzole je Posnemovalnik TV Prenosni Retro igre na Srečo Gamepad Za Sega Za Super Nintendo Darilo

€54.57 €38.74
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: HD Prenosne igralne Konzole
  • 8 bit, 16 bitov, 32bit, 64bit: Podpora za CP1,CP2, GBA, PS1,SMD, SFC, FC igre,ect.
  • Blagovna Znamka: wolsen
  • Mini Retro igra Konzola: dvojno gamepad nadzor
  • Certificiranje: NOBEN
  • Tip Vtiča: EU Plug
  • Paket: Da,

Novo

- +

4k HD 64bit 1600 Igre HDMI Arkadne Video Igre Konzole je Posnemovalnik Tv Prenosni Retro igre na Srečo Gamepad Za Sega Za Super Nintendo Darilo

Opomba: Da bi se izognili različnih problemov, ki jih povzroča napetost, št vključno z vtič, vendar je njegova kabel je podana, tako da ga lahko uporabljate s telefonom plug.

Funkcija:

1.Podpira 8 bit, 16 bitov, 32bit in 64bit 2.Podpora za CP1,CP2, GBA, PS1,SMD, SFC, FC igre,ect. 3.1600 plus igre so podani kot darilo in prihaja z TF Kartice, je, ki nam v zadnjih dneh.

Opis:

1.To je bionic design, ki se lahko upre utrujenost. 2.Lupina uporablja ABS surovin 3.Dolžina kabla 1,5 m, kabel premera 4.0 nadgradite različico, vendar stari model je 1m, 3.0 4.Debelina gumb silikon je nadgrajen z izvirno 1.0 trenutno 2.0, zaradi česar se počutijo bolj udobno, anti-utrujenost in daljšo življenjsko dobo.

Opomba:

1.Prosimo, uporabite telefon vtič za napajanje, ne vstavite neposredno v vaš TV in usb vmesnik. 2. To je lahko le pod nadzorom upravljavca, ki je vstavljena ŠT.1 vmesnik, kot so izbira igre in izhodu iz igre 3.Včasih ni vse gumbe delo, to je odvisno od igre načela načrtovanja.Ne moreš delati teh gumb v tej igri, medtem ko delo za druge igre, je normalno, prosimo, da to enostavno. 4. Da ne podpira nalaganje igre. 5.Normalno je, da z malo dalay za vse vse-v-enem emulator s to ceno, prosimo, da ga razumejo.to bo bolj počasneje, če ste igranje ali obdržati power on ne igra za dolgo časa, bo počasnejši, prosimo, kliknite na "reset" gumb za reševanje ven.

Prosimo, kliknite na sliko, da bi dobili igre seznam

Nadgrajena Različica se zdaj tukaj.

1. Krmilnik je opremljen z L/R gumb, da lahko dela za igre. 2.Trdnost materiala, ki se uporablja za to, nadgrajena različica, ki so dobre občutljiva. 3.Veliko Sim, so namesto majhnih TF kartice, ki se izogiba slabe contaction za TF kartice.

Podpora shranite igro napredek + 28 jezikov

Oznake: igre nintendo 64, video konzolo x, polje retro igra konzola, nitendo stikalo, 4k tv, ne, NINTENDO STIKALO, duh stick, po meri konzolo nintendo 64, igra sega

Podobni izdelki