Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Ženske Neoprenske Pasu Trener Korzet Znoj Telovnik Hujšanje Telesa Oblikovalec Uvježbavanje Vrhovi Tank Faja Shapewear Savne Hujšanje Pasu

€14.90 €7.45
  • Material: Neoprenske
  • Postavka Vrsta: Oblikovalci
  • Shapewear4: Neoprenske Savna Znoj Telovnik za Ženske
  • Shapewear6: Znoj Pasu Trener Girdle Vaja Savna Tank Zgornji Del
  • Velikost: S/M/L/XL/2XL
  • Spolnost: No
  • Shapewear7: Telovnik za Ženske, Vadba za hujšanje
  • Shapewear8: Dvojno Trebuh Vitkejši
  • Function3: Izgorevanje maščob, fitnes pasu, vaja shapewear
  • Function2: Pas cincher, telo oblikovalec za ženske & moški
  • Nadzor Ravni: Podjetje
  • Shapewear1: Ženske Pasu Trener Telovnik Tanek Korzet
  • Shapewear2: Neoprenske Savna Tank Zgornji Del
  • Spol: ŽENSKE
  • Dekoracijo: NOBEN
  • barve: črna
  • Postavka Mesto: Zda, Kitajska
  • Meterial: Polyester15%, Neoprene70%, Nylon15%
  • Nespodobno Sliko: No
  • Function1: Pas trener, hujšanje telesa oblikovalec, kompakten trebuha, fitnes
  • Shapewear: Pas Cinchers
  • Shapewear3: Hujšanje Telesa Oblikovalec Majica
  • Funkcija: Dihanje šport korzet vadbo, šport ,dejavnost
  • Blagovna Znamka: miss moly
  • Debelina: STANDARD
  • Številka Modela: 0049
  • Vrsta Tkanine: Saten
  • Shapewear5: Pas Trener Korzet Brivnik Telovnik s Pasom za hujšanje

Novo

- +

Opis

Primerna Occations:To ženske trener telovnik najboljše za zumba, joga, telovadnice, fitnes, tek, kolesarjenje in še veliko več športov,kurjenje maščob in izgubiti težo,zmanjšati trebuh nego telesa bodybuilding.Hook severne Oči Zaprtje zaprtje Tank top trener, ki je izdelan iz Neoprena za trening vadbo, pospešuje hujšanje.Neoprenske tkanine bo povečala temperaturo in obdržati vaše telo toplo,gorijo dodatnih trebuh maščobe za ogrevanje trebuhu,tudi povečanje kalorij gorilnika, za bolj učinkovito vadbo,zmanjšanje trebuhu in pasu.Telovnik teža s 4 kljuke vam omogoča, da prilagodite za stiskanje, ki jih potrebujete.To telo trener z underbust design, ki pomagajo prsi push up,učinkovito podjetje, nadzor pod pazduho & nazaj ohlapne maščobe.Hujšanje vrh pomaga tudi podporo spodnjem delu hrbta, široka trakovi bo tlak off ramenih in takoj pravilno držo.Dvojna plast visoko kompresijsko oblikovanje,notranja plast deluje kot tuck pasu spljoštiti vaš želodec, trim vaš trebuh pas.Zunanja plast stisne izboklini na trebuhu, da ustvarijo gladko, brez zvijanje,krepi vašo vadbo in obliko pasu, za bolj tanjši,jih lahko nosite pod vsakdanjo obleko.Povečali oblikujejo peščena ura pas s tem pasu cincher vrh ,deluje kot stiskanje veziva okoli pasu, da ponujajo trebušne stiskanje in ledvene podpore,izboljšati držo,relief pasu bolečine,varovanje hrbtenice.Vaja uteži telovnik je super za preoblikovanje poporodno okrevanje se vaše telo nazaj svojo nekdanjo post porodu,ustvariti najboljše držo za zdravljenje.Nošenje nasveti: neopren vonj hujšanje savna obleka je običajno,da bi bilo enostavno šla po nekajkrat ročno pranje v hladni vodi z mehko detergent , visi suho, da ohranijo obliko.Če na katero koli vprašanje o naših uvježbavanje oblačila obleko,vas prosimo, da nas kontaktirate,, bomo poskušali naši moči, da reši, ga.

Dihanje Široko Naramnico

Dihanje Široko naramnico, da se počutite udobno in prosto gibanje med vadbo

3 Vrstica Kavelj

3 vrstica kavelj lahko prilagodite namestitev in najboljše prileganje, bo trebuh videti bolj raven in da si lepa peščena ura slika.

Dvojno Trebuh, Nadzor In Stiskanje

Softy notranjo plast tuck pasu za spljoštiti vaš želodec, trim vaš trebuh, Zunanji sloj stisne izboklini na trebuhu, da ustvarijo gladko, brez zvijanje, enostaven za rabo.

Povečali Kurjenje Maščob & Kalorij

Neopren savna telovnik je narejen iz 80% Neoprena, 10% Poliester, 10% Najlon.Neopren savna obleka je dovolj debela, da ustvarite toplote, gorijo dodatnih trebuh maščobe za ogrevanje trebuhu, ko izvršuje ali telovaditi, se prav tako poveča potenje, za bolj učinkovito vadbo, zmanjšanje maščobe vašega trebuha in pasu.

Nasveti

1), ki Niso namenjeni za uporabo med nosečnostjo. 2) Prosim, NE obleka s pasom, ko spi. 3) Operite s čisto vodo, preden vaš prvi uporabi. 4) Izogibajte se stiku s kožo, neposredno,priporočamo, da nosijo spodnja pod pasom. 5) Če se počutite neprijetno med uporabo procesa, priporočamo, da nastavite privijte ali zmanjšati uporabo času. 6) da, da vam pomaga dobiti vaše telo nazaj svojo nekdanjo post porodu hitreje, vam priporočamo, da ga kombinirate vadbo in kalorij nadzor z uporabo tega izdelka, boste videli VELIKO razliko v zelo kratkem času.

Povratne informacije

Prizadevamo si za 5-star storitev, ki jih navaja vnaprejšnja naše politike, naše dostava stopnja & naš dostava frekvenco.Če ste bili zadovoljni s to transakcijo, prosimo, odgovorite z vseh 5 zvezdic!Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.

Dobrodošli v naši trgovini

Da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: www.dsfu.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih www.dsfu.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. www.dsfu.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Oznake: Fit, korzet vrh, krilo, korzet usnje, soba, savna, korzet sweatsuit, oblikovalec, korzet za menjalnike, pas trener sa, undergarment za ženske, vroče seksi ženske, foto

Podobni izdelki