Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Valj Zrak Tank CO2 Tank On/Off Ventil Paintball Airsoft 5/8"-18UNF ali M18*1.5

€7.04
  • Vnos nit: 5/8"-18UNF ali M18*1.5
  • Številka Modela: QFD-004
  • Teža: 170g
  • Izhod nit: G1/2
  • Material: Medenina

Novo

- +

Opis izdelka:

- Valjni Zrak Tank CO2 Tank On/Off Ventil Paintball Airsoft 5/8"-18UNF ali M18*1.5 - Paket Velikost: Cca 6.0 cm * 5.5 cm * 5.0 cm - Teža: Približno 0.17 kg

Pošiljke:

- Zelo Pomembno: Prosimo, kontaktirajte nas, če želite spremeniti ladjar stroškov, če ste naročilo z več elementi, bomo združujejo ladijskega stroškov in prihranek stroškov! - Gledano na splošno, pošljemo naročil, ki jih na Kitajskem Post Air Mail, in lahko spremenite tudi EMS ali DHL, da v nekaterih državah. - Rok dobave: HongKong post air mail treba o 10-21 delovnih dni; EMS treba o 7-15 delovnih dni; DHL treba 3-5 delovnih dneh. - Vse parcele se jim lahko sledi, boste našli številko za sledenje v vaše naročilo.Vse qeustions o ladjar stroškov, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Opozorilo:

- Uvozne dajatve so davki, ki niso vključene v predmet, ceno, ta naboj se kupca odgovornost. - Posvetujte se s po meri urad v vaši državi, da ugotovi, kaj dodatnih stroškov, bo pred nakupom. - Če parcela je bilo odloženo po pošti, mi vam bo pomagal, da ugotovite razlog, da bi hitreje dostave, ampak to ni naša krivda, da je treba dati negativne povratne informacije, prosimo, upoštevajte, da sprejmemo samo pozitivne povratne informacije če dostave v obdobju po naši strani in kakovost sta v redu. - Razumevanje je v naši moči, da bi to trgovina z dobro storitev in dobrih izdelkov.

Opomba:

1. Prosimo, dovolite 0~1 palca napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje. 2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno od pravega predmeta.Prosimo, da pravega, kot standard.

Pišite nam:

- Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate na vrstico ali pustite sporočilo, boste dobili odgovor v 24 urah.Prav tako lahko stopite v stik z nami za debelo podrobnosti, smo tako prepričani, da lahko dobite konkurenčno ceno.

Politika vračanja in Storitev:

- Če je predmet, ki je poškodovana ali ne ustreza našim opis, obljubimo vam bomo vrnili vaše plačilo ali poslati novega, da ste, vas prosimo, da nas o tem obvestite v roku 7 dni po tem, ko ga prejmete. - Če vam ni všeč, je izdelek lahko vrnete ali exchange je v 3 dneh, vendar boste plačali ladijskega stroškov. - Skrbimo za tehnično podporo ves čas, vas prosimo, da nas kontaktirate kadarkoli.

Oznake: co2 pištole, airsoft pištolo pištolo zraka, co2, kovinski, 12 g co2, baterija m18 milwaukee, airsoft pištola, hpa, pgd tank, tok co2, cilindri pgd ventil, steklenico pgd

Podobni izdelki