Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

4pcs Zgosti Pregleden silikagel Baby Proti Trčenju Tabela Kotu Varnost Zaščitni Ovoj

€8.41 €4.21
  • DIY Dobave: Lesnoobdelovalnih
  • Certificiranje: CE
  • Vrsta: Kotu Oklepajih
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Baby tabela kotu proti trčenju, mehko in elastično, 5-krat krepitev elastičnost, anti-zaščita proti trkom, z 3M lepilom, enostaven za čiščenje.Material skozi izvoz, spremljanje ROHS za varstvo okolja certificiranje, varno in non-toksične, je mogoče kupiti na enostavnost.

Produktne lastnosti:

okolju prijazno PVC materiala, brez vonja, mehkejši in debelejši.Ta izdelek se uporablja v les, steklo, aluminij zlitine, keramične opeke, marmor, kovina, cementa in drugega pohištva, kotne in drugih gospodinjskih aparatov.Sam izdelek z dvojno stranicami lepilo lahko nalepite na namizje, da se prepreči otroka pred nenamernim odrgnine.

Velikosti

Opis izdelka velikosti, vključno z različno število kosov na zalogi različnih velikosti.

OPOMBA:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

ČE IMATE KAKRŠNAKOLI VPRAŠANJA,PROSIMO, OBRNITE NA NAS,VAM BOMO ODGOVORILI V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU,HVALA VAM ZA VAŠE RAZUMEVANJE!

Oznake: mala najlon valja kolesa, 120 okrogel prt, jasno desk mat, 2020 ekstrudiranje, Profil, konec namizni set, kotu zaščita za prenosnik, profil iz aluminija, čelada mehko, pismo roller

Podobni izdelki