Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

CSM1-1 CSM2-1 CSM2-2 objektiv cevi, priključek za cev ac navojni priključek SM2 za SM1 skupščine cev optika

€38.51 €32.73
  • Številka Modela: CSM1-1 CSM2-1 CSM2-2
  • Vrsta: Ročno Orodje Deli
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Za boljše komuniciranje, prosimo, dodajte na Skype račun ali pošljete e-pošto v nabiralniku.Bomo videli sporočila in odgovarjanje nanj, da boste čim prej.

Skype račun:

E-pošta:

Informacije o izdelku

Model

CSM1-1

CSM2-1

CSM2-2

Specifikacija

Za 31,7*19.4 mm

56.0 mm*18.0 mm

56.0 mm*23.9 mm

Nit dolžina

3.2 mm na enem koncu ,11.6 mm na drugem koncu

2,5 mm na enem koncu ,10,0 mm na drugem koncu

3,0 mm, na enem koncu, 17,7 mm na drugem koncu

Sukanec vrsta

SM1 (1.035"-40) zunanji navoj

SM1 (1.035"-40)/SM2 (2.035"-40) zunanji navoj

SM2 (1.035"-40) zunanji navoj

Teža

10,0 g

Za 25,0 g

29.5 g

Material

#7075 Aluminija zlitine

Optični pogosto uporabljajo nit size standard

To je edinstven nit Thorlabs v Združenih državah amerike, ne pogosto uporablja optični nit.SM je koda za nit, šivalnega stroja v smislu nit izražanja, vendar je to podjetje v zda, ki jih uporablja za povezovanje notranjih in zunanjih niti optične leče in rokav.Narava nit je UNS, in zda ima posebno nit z odstopanjem natančnost 2A / 2B.Posebno mesto te nit je 40 zob / palec, ne glede na premer.Posebne dimenzije so naslednje:

SM1 priključek

CSM1-1 je moški navojni priključek na obeh koncih SM1, ki se uporablja za povezavo dveh SM1 (1.035"-40) notranji navojni komponente.Ima 3,5 mm na enem koncu in 9 mm na drugi konec, v skupni dolžini 19,5 mm.SM1 zunanji navoj je namenjen za rokav in povezave med rokave, povezava med rokav in kletki ploščo, povezava med rokav in fotoaparat, itd.Priključite SM1 notranji navojni komponenta prilagajanje dolžine in kota komponenta, ki je pritrjena nanj. 9 mm enem koncu je opremljen Navojni priključki, z zaklepanje obroči, da bi bilo mogoče popraviti priložene komponente po prilagoditev, je končan.Tako kot za omejitev globine zunanji navoj koli SM1 navojni del.To je priročno, da se prilagodijo in fix, ko je vaš dveh komponent so pristranski smer.

SM2 za SM1 priključek

CSM2-1 je priključek, ki je sestavljen iz ene SM2 moški nit in eno SM1 moški nit, in SM2 zaklepanje obroč pritrjen.Uporablja za prenos SM2 komponente in SM1 notranji navoj komponente.En konec SM2 je dolžina 10 mm, in na drugi konec SM1 je dolžina 3,2 mm, s skupno dolžino 18 mm.Se uporablja za povezavo med rokav in rokav, povezava med rokav in kletko ploščo, povezava med rokav in fotoaparat, itd.Položaja in kota navezanost na druge komponente, ki jih je mogoče optimizirati.

V 10 mm koncu je opremljen z navojnim priključkom in zaklepanje obroč je pritrjen.

Da bi bilo mogoče popraviti priložene komponente po prilagoditvi.Tako kot za omejitev globine zunanji navoj koli SM2 navojni komponenta, to je priročno za prilagajanje, prilagajanje in popravljanje, ko je vaš dveh komponent so pristranski smer.

Zunanji navoj objektiva cev adapter je zasnovan za povezavo med SM1 ali SM2 notranji navoj komponente, kot je na primer povezava med rokav in rokav, povezava med rokav in kletki ploščo, rokav in Povezavo kamere itd.Da bi bilo mogoče popraviti priložene komponente po prilagoditvi.Tako kot za omejitev globine zunanji navoj koli SM1/SM2 navojni komponento, je primerno, da prilagodite, prenos in fix, ko je vaš dveh komponent so pristranski smer.

Značilnost

►Moški navojni priključek, ki se uporablja za povezavo ohišje rokav in drugih optomechanical komponent;

►Priključki so zunanji navoj za SM1 (1.035"-40) in SM2 (2.035"-40);

►Položaja in kota komponente, ki je pritrjena nanj lahko optimizirana;

►Pritrjena z blokirnega obroča, tako da je pritrjena komponente se lahko določi po prilagoditvi;

►Dve tehnični podatki so na voljo: CSM1-1 SM1 priključek; CSM2-1 SM2 za SM1 priključek;

Opis:

(1) Zagotoviti 2 vrste zunanji navoj priključka za priklop SM1/SM2 notranji navoj komponente.

CSM1-1 je SM1 moški navojni priključek na obeh koncih, ki se uporablja za povezavo dveh SM1 (1.035"-40) interno navojne komponente.To je za 3,2 mm, na enem koncu in 11,6 mm na drugi konec, v skupni dolžini 19.4 mm. 9 mm koncu z navojnim priključkom, ki so vključeni Lock ring.

CSM2-1 je moški navojni priključek z eno SM2 moški nit in eno SM1 moški nit, ki se uporablja za prenos SM2 komponente in SM1 notranji navoj komponente.En konec SM2 je dolžina 10 mm, in na drugi konec SM1 dolžini 2,5 mm, s skupno dolžino 18 mm.V 10 mm koncu je opremljen z navojnim priključkom in zaklepanje obroč je pritrjen.

CSM2-2 je SM2 moški navojni priključek na obeh koncih, ki se uporablja za povezavo dveh SM2 (2.035"-40) notranji navojni komponente.En konec je 3 mm dolgo, drugi konec pa je 17,7 mm dolgo, in skupna dolžina je 23.9 mm.Z zaklepni obroček.

(2) sklopka adapterja je privijačen na objektiv cevi in vpet skupaj, tako da so komponente, ki lahko pridružil, medtem ko vrtijo.Se uporablja za povezavo med rokav in rokav, povezava med rokav in kletko ploščo, povezava med rokav in fotoaparat, itd.Položaja in kota navezanost na druge komponente, ki jih je mogoče optimizirati.

(3) Vsak priključek je opremljen z blokirnega obroča, ki omogoča, da določi priložene komponente po prilagoditvi, s čimer se omeji globina zunanji navoj koli SM1/SM2 navojni del.Ko je vaš dveh komponent imajo raje relativno usmerjenosti, je primerno, da se prilagodi in popraviti.

Oznake: optični kabel 7m spdif, lepo smilo, medicinska sestra pero žep, cev za zrak crimper, optični kabel toslink spdif, proti ognju, nadzor lepo, optični kabel spdif grin, plamen solarna svetilka, plamen luči

Podobni izdelki