Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Dobra kakovost Logic Analyzer USB Saleae 24M 8CH Čip z Bufferjem Podpira 1.1.15

€8.94 €7.15
  • Obratovalna Temperatura: 1
  • Vrsta Prikaza: Analogni Samo
  • Merilno Območje: 24MHz. 16MHz, 12MHz, 8MHz, 4MHz, 2MHz, 1MHz, 500KHz, 250KHz, 200KHz
  • DIY Dobave: ELEKTRIČNI
  • Številka Modela: 24M 8CH Logic Analyzer
  • Dimenzije: 1
  • Natančnost Razred: 1
  • Blagovna Znamka: TTVXO

Novo

- +

opis izdelka:

Logic Analyzer USB Saleae 24M 8CH Čip z Bufferjem Podpira 1.1.15 Nove Programske opreme

Podpora SALEAE novo 1.1.15 različico programske opreme, podporo WIN7 (32 & 64), 2K, XP, LINUX!

Prenos programske opreme naslov: http://www.saleae.com/downloads/

Novo serijo SALEAE 24M 8CH logiko analizatorji, ki je prišla.USB kabel, ki uporablja kakovostno USB2.0 visoke hitrosti združljiv podatkovni kabel z oklopom tkane mreže za mobilnega trde diske.Non-splošno poceni podatkovnih linij.

Saleae 24M 8CH Logic Analyzer Ultra-visoko stroškovno učinkovitost Zagotavlja oblikovalci z dobro orodja in samo zasluži priljubljenosti.Držimo ta popust do prodajalca kreditne štiri diamante.

Če ste v elektronski ali avtomatizacije pomembno, ali menite, da UART, SPI, I2C, infrardeči in drugih valov o knjigah, so abstraktne in nepredvidljivo. "Tam je iluzija na koncu papirja, in vem, da je to zadevo treba opraviti." Predlagam, da si preizkusa s tem in to uporabite logic analyzer razumeti valovno obliko, ki omogoča lažje poglobiti zaznavnih in racionalno razumevanje, tako poglobijo razumevanje in spomin.

Če ste inženir ali ventilator, ste že kdaj izdelani ali debugged UART, SPI, I2C, JTAG, SCIO, itd.ali drugih komunikacijskih protokolov po meri in razmišljal o koda večkrat, gradnjo valov, znova in znova, v mislih?In v preizkus, racked do možganov, da uganiti, razliko med dejanskimi valovnih oblik. . . "Ko želite narediti nekaj dobrega, morate najprej sharpen vaš orodja." Na tej točki, potrebujete preprosto logiko analizator, ki omogoča, da vedo, nihanja vsak impulz na zelo nizki ceni.

Stojimo na uporabnika praktičnega vidika in so razvili to zelo stroškovno učinkovite logic analyzer, ki temelji na načelu "simpness prvi".To logic analyzer je združljiv z najbolj pogosto uporabljenih Saleae vmesnik programske opreme in ne zahteva nobenih skokih za izbiro načina.

Glavni telo to logic analyzer je le dva, ena-dolar kovancev.Velikost matchbox je majhen in lepe.To se lahko izvede z vami.

Glavne parametre:

8-channel vhod, polje label ima channel identifier, ki ustreza izgovor, ki na prvi pogled.Po kateri poti se uporablja, če ga uporabljate, da bo v primerjavi z nalepko, na polje, ki označuje, ki je linija vzpostavljena, lahko učinkovito preprečite uporabo ne-strokovno povezovanje linij.

Vse do logiko pero označbo: uporabite majhna lučka, ki označuje stopnjo CH1, intuitivno.

Vnos značilnosti: kapacitivni reactance je 5PF, impedanca je 100K ohmov, ki je razumno impedanca uporabljamo po tehtanje, in le osnovne parametre.

VIH (input prepoznavne visoka): Visoko nad 1.6 V. se Lahko uporablja, da namestite stabilno zbiranje signalov na 5V, 3.3 V, 2.5 V, 2,0 V ravni.Deluje na 1,8 V ravni sistema, vendar to ni zelo priporočljiva.

Podatkov se prenese v realnem času, in zgornji računalnik sprejme stisnjene shranjevanje.Zbiranje globina je do 10T, kar močno presega dejansko povpraševanje!

Kot nalašč za podporo za različne sproži načini, ki se dviga rob, ki spadajo rob, visoko raven sproži, nizke ravni sproži, in kombinacija zgoraj štiri osnovne načine obliki kompleksna sproži!

Vzorčenje hitrosti lahko nastavite tako, da: 24MHz. 16MHz, 12MHz, 8MHz, 4MHz, 2MHz, 1MHz, 500KHz, 250KHz, 200KHz, 100KHz, 50KHz, 25KHz.

Oznake: rtl sdr, mac audio analyzer, softwar, odkrivanje vohunske, doubler, logic analyzer 6ch, logic pro x, ham radio, spektra analyz, la5034 logic analyzer

Podobni izdelki