Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

KIMAFUN 2.4 G lavalier 40-50m Brezžični Mikrofon Headhold za Telefonski Ojačevalec iphone za Youtube posnetek poučevanja mikrofoni

€32.32 €19.71
  • Občutljivost: -44dB±2dB
  • Sporočilo: Brezžično omrežje
  • Nastavite Vrsto: En Mikrofon
  • Usmerjenost: Usmerjena
  • Številka Modela: KM-G210A
  • Slog: Lavalier Mikrofon
  • Uporaba: Konferenčni Mikrofon
  • Blagovna Znamka: Kimafun
  • Frekvenčni odziv: 20Hz-20KHz
  • Paket: Da,
  • SNR: Več kot 63dB
  • Kapsule Dimenzije: 9.7 mm*5.2 mm
  • Izhodna impedanca: ≤680Ω
  • Polar Vzorci: Uni-directional
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Pretvornik: Kondenzator Mikrofon
  • Obratovalna Napetost: 1,5 V-5.0 V. DC
  • Največ inputsound ravni: 120dB

Novo

- +

Opis Izdelka

◆Preprosto Uporabo: Rekli zbogom žični mikrofon, Ni treba, slušalke boom.Ne pritiska z glavo, vam pomagajo, da boljše govora.Majhnih fashion design, Plug&play.

◆High tech: sprejme mednarodne 2.4 G Brezžični prenos, stalno frekvenco.Samodejno ujemanje.Razdalja zazvonil je v 160ft v odprto polje ne spusti na frekvenco, na 360 stopinj, zato lahko dela z računalnikom/ prenosni/ telefonski ojačevalec/ kamere/ multimedia/ pametni in itd.

◆Enostavno polnjenje&Prenosne: oddajnik&sprejemnik je mogoče polniti ob istem času.Delajo več kot 10hours s polno močjo.Mini kovinsko sponko, ki omogoča enostavno pripnemo na vaš ovratnik, kravato ali žep.Uporabljamo najsodobnejše lahki materiali za zavarovanje, ga komaj opazil, mic je tam. (Opomba: element, samo podporo računalnikov in pametnih telefonov na spletu, poklepetati in snemanje.)

◆Plug& Play : Sprejemnik Samo Priključite v vtičnico MIC Vaši Napravi in vklopite Sprejemnik in Oddajnik nato počakajte 2 Sekundi, se bo Samodejno povezovanje.To je power on/off gumb, in ko je naprava vklopljena, nato pa ga priključite tudi sama, tako da vam ni treba skrbeti za povezovanje in vse ostalo.

Prosimo, Upoštevajte,:

①This Lavalier mikrofon, ki ni primerna za majhne moči: govorec opreme.Ojačanje oprema mora biti nad 100W.

②Please preverite položaj zvočnika,ne usmerjajte mikrofona neposredno na zvočnik za preprečevanje tuljenje.

③When uporabljate mikrofon v ozkih prostorov,glasnost ne preveč visoka.

④When mikrofon ni mogoče uporabiti za vaš prenosnik za snemanje,lahko naložite Adobe audition.

⑤Turn izklopite sprejemnik in oddajnik, ko je mikrofon ne uporablja.

SPECIFIKACIJA PARAMETROV

Blagovne znamke

Številka modela

Napajanje

Čas polnjenja

Delovni čas

KIMAFUN

KM-G210-1

Vgrajen llthium baterije

3-4h

8-10h

Kapsula

Usmerjenost

Kapsula Dinension

Občutljivost

Frekvenca

Odgovor

Hladilnik

Usmerjena

9.7*5.2 m sem

-44dB±2dB

20HZ-20KHZ

2.4 G Tehnologije

Stabilno Brezžični Prenos

Gladko Audio Izhod

Brezplačno za 3-4h

Lahko se uporablja za 8-10h

Zvok Ojači

Jasna Kakovost Zvoka

Signal Stabilnosti

Primerno Opremo

Dvojni mikrofon USB vtič,oddajnik in sprejemnik

treba plačati hkrati

UPORABITE PRILOŽNOST ZASLONU Opis Izdelka ◆ Preprosto Uporabo: Rekli zbogom žični mikrofon, Ni treba, slušalke boom.Ne pritiska z glavo, vam pomagajo, da boljše govora.Majhnih fashion design, Plug&play. ◆ High tech: sprejme mednarodne 2.4 G Brezžični prenos, stalno frekvenco.Samodejno ujemanje.Razdalja zazvonil je v 160ft v odprto polje ne spusti na frekvenco, na 360 stopinj, zato lahko dela z računalnikom/ prenosni/ telefonski ojačevalec/ kamere/ multimedia/ pametni in itd. ◆ Enostavno polnjenje&Prenosne: oddajnik&sprejemnik je mogoče polniti ob istem času.Delajo več kot 10hours s polno močjo.Mini kovinsko sponko, ki omogoča enostavno pripnemo na vaš ovratnik, kravato ali žep.Uporabljamo najsodobnejše lahki materiali za zavarovanje, ga komaj opazil, mic je tam. (Opomba: element, samo podporo računalnikov in pametnih telefonov na spletu, poklepetati in snemanje.) ◆ Plug& Play : Sprejemnik Samo Priključite v vtičnico MIC Vaši Napravi in vklopite Sprejemnik in Oddajnik nato počakajte 2 Sekundi, se bo Samodejno povezovanje.To je power on/off gumb, in ko je naprava vklopljena, nato pa ga priključite tudi sama, tako da vam ni treba skrbeti za povezovanje in vse ostalo.

Vljudno Opomba: Ta način ni primeren za uporabo na fotoaparatih.Če želite uporabiti fotoaparat, prosimo, izberite naše KM-G130-1, če mobilni telefon snemanje opravlja višjo kakovost snemanja, tudi izbrati model KM-G130-1. Povezava je, kot sledi: ① To Lavalier mikrofon, ki ni primerna za majhne moči: govorec opreme.Ojačanje oprema mora biti nad 100W. ② Prosimo, preverite položaj zvočnika,ne usmerjajte mikrofona neposredno na zvočnik za preprečevanje tuljenje. ③ Ko uporabljate mikrofon v ozkih prostorov,glasnost ne preveč visoka. ④ Ko mikrofon ni mogoče uporabiti za vaš prenosnik za snemanje,lahko naložite Adobe audition. ⑤ Izklopite sprejemnik in oddajnik, ko je mikrofon ne uporablja.KIMAFUN 2.4 G Brezžični Lavalier Mikrofon KM-G210 brezžični mikrofon lahko pomaga znebiti obešala kabel za maksimalno udobje in svobodo gibanja.Ima visoko signal stabilnost, nizko motnje in kratek zvočni zamudo.Natančno pickup tehnologija omogoča glasnejši in visoko zvestobo tehnologije povrne na svoj pravi zvok.Težave, ki lahko nastanejo med uporabo je bila navedena v priročniku za uporabo.Prosimo, preberite navodila za uporabo previdno, preden uporabite tako, da je mikrofon lahko dobro deluje z vašo napravo. ●Visoka tehnologija: 2,4 GHz brezžična tehnologija za prenos ●Napajanje: vgrajena litij baterija, polnjenje in ponovno ●Trajno: Kovinski mikrofon glavo, kisline in odporne na obrabo ●Kondenzatorski Mikrofon: Φ 9.7 mm*5.2 mm in usmerjena ●Kovinske Sponke: Lahki kovinski material, trajne ●Oklopljenega Kabla: Nizka motnje, visoka kakovost STABILEN SIGNAL & CLEAR sound (ZVOK): brezžični river mikrofon sistem je sprejela mednarodna 2,4 Ghz Brezžični prenos, stalno frekvenco ujemanje, Razdalja, območje je v 160ft v odprto polje brez poslabšanja avdio odgovor, da lahko deluje združljiva s pametnimi telefoni/Računalniki/Prenosni računalniki/glas ojačevalniki/kamere/ multimedia/ in še več.To je prenosni Karaoke Opreme.UNIVERSER RECEUVE PLUG: sprejemnik design z 3,5 mm (1/8") vtič,, Ki se lahko uporablja za pametni telefon ,RAČUNALNIK,Tablični računalnik .Smo tudi prosti 6,35 mm (1/4") priključni vtič napajalnika,Ki se lahko uporablja za Glasneje, Zvočnik, PA sistem , Karaoke.Smo tudi iPad in mobilne telefonske vtičnice, ki se lahko uporabljajo za telefone Android, iPhone, iPad, računalniki, zunanji avdio in več.za govor,video produkcija,Hiše in Častili v cerkvi pridiga, YouTube video posnetke in razredu in predstavitev.

Oznake: fifin k669, mic plug, fifne k669, fifin, dual-kanalni mikrofon, microphon brezžični, fifin usb, skupina mikrofon, alctron kondenzator mikrofon, Dobro

Podobni izdelki