Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

3.5 mm moški na Ženski Avto, Tovornjak nadzorni Plošči Nepremočljiva Podometno Montažo 3,5 mm, 1/8" AUX Priključek za Avdio Kabel Podaljšek Z Montažo

€4.56 €4.34
  • Paket: No
  • Izdelkov Stanje: Park
  • Vrsta: Podaljšek
  • Številka Modela: U2-B51
  • Blagovna Znamka: CY

Novo

- +

3.5 mm moški na 3,5 mm Ženski Avto, Tovornjak nadzorni Plošči Nepremočljiva Podometno Montažo 3,5 mm, 1/8" AUX Priključek za Avdio Kabel Podaljšek Z Montažno Ploščo za Avto, Čoln in motorno kolo (3ft)

To batige priročno ansi 3,5 mm (1/8) podaljšanje se lahko uporabi za zagotavljanje flush nameščena na vaš pomišljaj ali druge površine.Druga možnost je, da uporabite določeno nosilec za pritrditev na vse primerne površine.

To batige 3,5 mm podaljšek nastavek je oblikovan za v avto/Ladjo/Kolo/Prikolica za uporabo in je združljiv s katero koli avtomobilski stereo sistem Čoln ali Kolo opremljeno z 3.5 mm Aux Vhod.

Značilnosti:

Deluje z vozili z 3.5 mm AUX Vhod Namenjen za v avto, vendar se lahko uporablja za katero koli aplikacijo Uporabite obstoječo luknjo ali cut luknjo v vašo nadzorno ploščo in posnetek v vtičnico za podometno montažo je vaše vozilo je pomišljaj.

Nosilec vključena, da dovolite namestitev vtičnico na svoj avto armaturne plošče.

Približno 2 m dolg kabel je Lahko vključen v vse avtomobilski stereo sistem, opremljen z AUX vhod.

Možnosti vgradnje:

1. Podometno montažo vtičnice na vaši armaturni plošči ali druge površine

2. Nastavek za armaturno z nosilcem in vijaki glej sliko Lahko vključen v vse avtomobilski stereo sistem, opremljen z AUX vhod.

Package:

1 x 3.5 mm avtomobila mount AUX kabel podaljšek

Oznake: mačka primerih svinčniki, nevesta obleko trezen, choker kroglice 10 mm, sklopka ročaj imr, canon eos m kritje, gumbi za les, železo, nevesta obleko srajco, bmw 120d sourcils, bonboniera 100 set

Podobni izdelki