Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

2016 KROG za Juan Tamariz, Yann Frisch in Dani DaOrtiz 1-5-čarovniških trikov

€5.56 €4.72
  • Uspešnost Obliki: Close-up Magic
  • Material: Kovine
  • Opozorilo: online navodil,nobenih trikov
  • Velikost: One Size

Novo

- +

brez trikov vključujejo

KROG za Juan Tamariz, Yann Frisch in Dani DaOrtiz 1-5

KROG, ZA JUAN TAMARIZ, YANN FRISCH, IN DANI DAORTIZ, VKLJUČUJE PET ZGOŠČENK Z VEČ KOT DESET UR -- TO JE ENA IZMED NAJBOLJ POPOLNO DELUJE O UMETNOSTI LEPANJE.

DVD 1 - FILOZOFIJA - Dani DaOrtiz je skupaj filozofije na krog, iz teoretičnega v praktično podrobnosti krog.Idej, tehnike, učinki in splošno uporabo, vse to z lap.V segmentu imenuje "Perspektive," Juan Tamariz nam kaže svojo vizijo kroga, začenši z Slydini in širi na idej nikoli objavljeni, preden.

DVD 2 - BALTASS - prvič, Yann Frisch nam daje popolnoma podrobna razlaga svojim Grand Prix FISM zakon, ki temelji na stalno uporabo kroga, kot tudi mnoge druge fizične in psihične tehnike.Ideje, tehnike in gradnje, vse je razloženo v podrobnosti.V "Perspektivi" segment, Lennart Zelena odpre svoje srce, o tem močno orožje, ki se imenuje krog, ki prikazuje kovanec in kartico tehnike.

DVD-3 - TEHNIČNO - Yann in Dani pogovorite se, idej, konceptov in tehnik o lepanje stikala, lepanje dejavnosti in pridobivanje tehnike.V "Perspektivi" poglavje, Miguel Angel Gea govori o njegovem pojmovanju v obliki teorije, tehnik in trikov.

DVD-4 - PRAKTIČNO - najbolj praktični del, tega dela, featuring live show z dvanajst učinke pojasnila v celoti podrobnosti.Poleg tega so v "Perspektivi" segment, Gabi Pareras nam kaže svojo globoko predstave na krog, ki zajema ne samo filozofskega, ampak tudi praktično.

DVD-5 - IN VEČ - Ta DVD nam kaže svetu Yann Frisch in vsi njegovi fascinations za lepanje tehnike, ki predstavljajo skoraj osemdeset tehnike s skodelico in žogo, kot so spremembe barve, transformacija, vanishes in nastopov.V "Perspektivi" poglavje, Gena Matsuura unmasked legenda Slydini, v skoraj uro pogovora, v katerem Slydini je unmasked skozi zgodbe in tehnike.

Oznake: magic, čarobni meč trik, v triki, čas kroga, Draco Malfoy, magic trick, pet shop, mentalism čarobno knjigo, pralni film, čarovnik triki strokovno

Podobni izdelki