Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Original Logitech G502 Lightspeed Wireless Gaming Miška Miši

€106.92
  • Število Gumbov: 11
  • Vrsta Napajanja: Za ponovno polnjenje
  • Logitech Model: G502
  • Blagovna Znamka: Logitech
  • Vrsta: Brezžična
  • Čas je, da trg: Apr-14
  • DPI: 16000
  • Vrsta Vmesnika: USB
  • Število Valjev: 1
  • Paket: Da,
  • Način Delovanja: Opto-elektronske
  • Številka Modela: G502 LIGHTSPEED
  • Strani Usmerjenost: Desno

Novo

- +

Značilnosti:

1.Light speed wireless gaming miška: izključno Logitech G ultra hitro brezžično tehnologijo, ki jo Pro igralce na tekmovanjih po vsem svetu 2.Naslednji gen JUNAK 16K senzor: Logitech najbolj natančen senzor še z do 16, 000 DPI za končni v Igralnih hitrost, natančnost in odzivnost čez celotno DPI obseg 3.11 prilagodljive gumbe in hiper hitro kolesce za pomikanje: določi po meri makro in bližnjice ukazov gumbi za vsako igro z Logitech G hub programske opreme.Uporabite hiper hitro se premika ZA hitro pregled menijev, Dolge spletne strani in več 4,Nastavljiva teža Sistema: poskrbi do šest odaljitev uteži znotraj miško za osebno teže in ravnotežja, iskanje 5.Lightsync RGB tehnologija: popolnoma prilagodite RGB razsvetljavo iz skoraj 16.8 milijona barv, sinhronizacijo razsvetljave z vašega igranja in ustvarite svoj osebni RGB animacije 6.Plastični nevtralni certificiranja za vsak kilogram plastike, uporabljene v G502 svetlobno hitrostjo miši, Logitech G pomaga sklada recikliranja plastike programi, ki offset znesek oceanbound plastike, enako znesku, ki se uporabljajo v G502 svetlobno hitrostjo

Vožnja lightspeed.

Igra hitreje in bolj natančno z emblematične G502 gaming mouse-zdaj nadgradili z ultra-1ms odzivni LIGHTSPEED brezžično, JUNAK 16K senzor, LIGHTSYNC RGB in POWERPLAY neskončno polnjenje.

Brez žic.Ni omejitev.

Cut kabel z našim pro-razred brezžična tehnologija vredna zaupanja esports prednosti.LIGHTSPEED premaga omejitve brezžični zakasnitve, povezovanje in moč z žgočim 1 ms povezavo.

Next-gen JUNAK 16K sensorSelling Točke

Naš JUNAK senzor prinaša neverjetno hitrost in natančnost z nič glajenje, filtriranje in pospešek čez celotno 16,000 DPI območju.

11 programabilni gumbi

Programabilni gumbi in dual-mode hyper-fast kolesce za pomikanje vam novo nadzor vašega igranja.Uporabite G Hub programske opreme za nastavitev gumbov z igro po meri makre, bližnjice in bolj na dosegu roke.

Nastavljivi teža sistema

Prilagodite miško teže in ravnotežja, za vašo korist.Dodati, odstraniti, in poskrbi, šest vključeni uteži za ravno pravo občutek, da se ujema vaš slog igranja.

LIGHTSYNC prilagodljive razsvetljave

Z LIGHTSYNC tehnologije in Logitech G Hub Programsko opremo, jo lahko prilagodite RGB razsvetljavo od pribl. 16.8 milijona barv, sinhronizacijo razsvetljave z vašega igranja in ustvarite svoj RGB animacije.

Igra zelena

G502 LIGHTSPEED je PVC-free) in je bil nagrajen Plastičnih Nevtralni Certificiranja po Plastični Banke*.Z vsakim nakupom, Logitech pomaga sklada programi, ki ekstrakta ocean-zavezuje, plastike iz okolja.

Napredno brezžično napajanje

Igra do 60 ur na full USB charge ali 2,5 ur s hitro 5 minutno polnjenje.* Dodajte POWERPLAY sistem za neprekinjeno brezžično polnjenje ne da bi kdaj morali skrbeti za baterije znova.

Gumb za napenjanje sistem

Kovinsko pomlad napenjanje sistem, ki je vgrajen v levo in desno tipko na miški prinaša svež, čist kliknite občutek in izredno odzivno delovanje

Zgodba Blagovne Znamke

Ustanovljeno leta 1981, Logitech je svetovno znani oblak periferno opremo, dobavitelj, s sedežem v Švici, in zdaj deluje v več kot 140 državah in regijah po vsem svetu.Logitech je Logitech, Logitech G, Jaybird in Ultimate Ušesa blagovnih znamk v različnih industrijah, vključno z produktivnost in ustvarjalnost, igre, video sodelovanju, glasbe in pametnega doma.Logitech prakse multi-brand, multi-kategorija strategije.Logitech je delniška družba na Švicarski borzi (LOGN) in Nasdaq Svetovnem Trgu (LOGI).S svojo izjemno industrijskega oblikovanja in inovacij, Logitech je osvojil več kot 100 vrhunskih oblikovalskih nagrad, vključno z Red Dot Design Award, nemški, če Design Award in Good Design Design Award.

Oznake: g502 logitech, miške, a4 tech, mause sem fio, lqs gaming miška, lagitech g pro, Logitech, logitech miška, raton mi, brezžične miške

Podobni izdelki