Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Magnetni umetne Trepalnice 3D Dolgo Naravnih Trepalnic Make Up Set za enkratno uporabo Trepalnice Curler Posnetek Mehko Magnet Technology Ličila TSLM1

€5.26 €3.73
  • make up: Kozmetika
  • Blagovna Znamka: ELECOOL
  • Vrsta: Trepalnice Set/magnetni trepalnice
  • Podpora: Padec ladijskega prometa, trgovina na Drobno
  • Maquiagem: Maquillaje
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Trepalnice Set

Novo

- +

Opis:

Opis Izdelka

Velik, krepko trepalnice pa vsak ličila pogledati v eno, ki je pripravljen obrniti glave in rack up ljubezen na Instagram.

Problem je bil do zdaj je bilo težko doseči, voluminozna trepalnice, ki je trajalo ves dan, brez težav - usahnil, clumpy maskara, gloppy trepalnico lepilo, neenakomeren aplikacije.

Z 8D Quantum Magnetni Trepalnice, lahko greš od naravne trepalnice WOW-vredni oči v nekaj sekundah - brez kapljico lepila ali maskara.

Narejen, da Slepi

Okrepiti naravno lepoto vaših oči in izkoristite svoje oči ličila s temi obrtniški magnetni trepalnice.Neverjetno lahki sintetičnih niti vedno popolnoma ukrivljene in globoke črne, ki jih mora za sodobno lepotno rutino.In, za razliko od maskara in vlaknin trepalnice, znoj, dež in voda ne bo vzrok vaš krasen črno-kraž, da vodijo ali zbledi.

Slastni Trepalnice v nekaj Sekundah

Brez zapletenih "sistemov" ali navodila: vsak sklop trepalnice preprosto počiva okoli vaše naravne trepalnice z drobna, featherweight magnetni trak.Popolnoma neboleč in brez težav, se boste vprašali, zakaj še niste poskusili jih prej!

Uporaba magnetne pincete, da priložite svojo novo 8D Quantum Magnetni Trepalnice v sekundah, prihranite na tone časa za počitek vašega ličila ali frizerskih.

Eyevoltage

Več Stilov, Ki So Na Voljo

Iščete ultra-ženska volumized trepalnico videz?Raje vampy, dimljen videz za noč v klubu?Obstaja niz 8D Quantum Trepalnice, narejene za vas.Vsak set prihaja s par magnetni trepalnico trakovi za vsako oko.Boste potrebovali posebno pinceto za lahkotno, hitra uporaba.Šele izbrati vaš najljubši, se uporabljajo, in se pripravite za veliko pohvalo.

Specifikacije:

KAKO UPORABLJATI:

Kraj trepalnice na magnet orodja.Bodite prepričani, magnetni trakovi, obrnjena drug proti drugemu.

Bi odprite orodje proti oko, ohranjanje njegove roke nad in pod svoj pravi trepalnic.

Nežno se dotaknite v zgornjem roko na vaše veke nato zaprite spodnji roko.

Sedaj odprite orodje in ga potegnite stran.

Paket Je Vključeno:

2 Parov Magnetni umetne Trepalnice (4 kos)

1 Pincete

Oznake: ličila, stila ličila set, senčilo za oči ličila set, make up remov, make up dobave, magnet iz neodima, cosmet, mojih kryolan senčil in ličila, Ličila Set, posnetek trepalnic

Podobni izdelki