Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Interaktivni Mačka Pero Igrače Zaprtih Samodejno Nezakonitih Gibljejo LED Osvetlitev, USB Polnilne Mucek Mačke Hišne Oskrbe

€33.40 €16.70
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Igrače Tip: Pero Igrače
  • Je Pametno Napravo: No
  • Material: Plastični

Novo

- +

Opis:

Material: ABS

Velikost: 13*6 cm

Funkcija:

1.En gumb, dve hitrosti, multi-skladbe nepravilna gibanja, ki je primerna za različne mačke.Polnjenje prek kabla USB, nepravilna gibanja, smešno mačka s perjem, dveh ravneh nastavljiv.

2.Na perje so snemljiv, enostavno razstaviti, postopna osvetlitev, ena tipka-stikalo.

3.Polnjenje opomba: lučka utripa, ko je polnjenje, in ostane luč vključena, ko je polna.Brezplačno za 1 uro in igra za 3 ure (to bo samodejno ugasnil po 30 minutah).

4.Varnost Material: Mačja igrača zunanja lupina je izdelana iz okolju prijaznih ABS.Tudi če mačka praskami in ugrizi mačja igrača, vam ni treba skrbeti za škodo.Primeren je za različne talne površine, kot so lesene talne,ploščice, talne, tanke preproge.

5.Samodejno mačka igrača je super darilo za cat lastniki in vaš Mucek.Pomaga pet ljubitelje vodi pisano interaktivni pet življenje in zgraditi lep odnos s kitty.To naredi vaš urha klicati vadbo in imajo poln zabave.

Package:

4*Imitacija pero

1*Podatkovni kabel

1*Mačja igrača

Oznake: pletene igrače za hišne živali, led street igrače, mačja igrača, dior tshirt ženske, nesramno mačka oblačila, vezi hišni ljubljenčki, mačka pero, Mačka, zlo oko doma, barbi majica

Podobni izdelki