Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Ženske Celotno Telo, oblikovalec Modeliranje Shapewear Pasu Cincher Underbust Bodysuit Hujšanje Korzet Pasu Trener Brezhibno Shapewear

€10.88 €6.53
  • Feature4: odprto mednožje design priročno, da gredo na stranišče,
  • Feature2: Hujšanje; Pospeši Zdravljenje Po Porodu; Relief Nazaj & Medenične Bolečine
  • Shapewear: Slim Bodysuit/Pas Trener/Telo Shapewear
  • Dostava Od: Kitajska; U. S.
  • Velikost: S-XL
  • Nespodobno Sliko: No
  • Design: Odprite Bankrot Mednožje Bodysuit Shapewear
  • Spolnost: No
  • Nadzor Ravni: Podjetje
  • Spol: ŽENSKE
  • Blagovna Znamka: miss moly
  • Funkcija: modrc traku,transparenten,cvetlični vzorec,
  • Debelina: STANDARD
  • trgovina & drop shipping: Podpora
  • Vrsta Tkanine: Saten
  • Feature3: Dihanje & Udobno Materiala & Prilagodljivih Trakov
  • Dekoracijo: NOBEN
  • barve: črna, bež
  • Material: Nylon92%,Spandex8%
  • Številka Modela: 0093
  • Postavka Vrsta: Oblikovalci

Novo

- +

Opis

Nylon92%, Spandex8%.,Miss Moly Obleko razteza tudi, da se prilega različnih velikosti žensk in nima sledov, ki ne kopati v koži, ko je v uporabi.Najlona in elastana tkanine, ki so mehke, kul, dihanje, in enostaven za vašo kožo.To je za nadzor svetlobe shapewear,Če želite več nadzora,lahko izberete velikost navzdol.Raven nadzora: nadzor Svetlobe, zagotavlja 360 stopinj udobno nadzor na vaše celotno telo napenja vaš trebuh, boke in stegna, zmanjšanje muffin vrhovi in hujšanje vašo postavo.ne samo, da poravna svoj pas, boke in stegna, pa tudi turistov v kraj.Brezšivne in Odstranljive Naramnice Design: Brezšivne zasnove, da je Neviden pod obleko, obleke in krila.Naši brez naramnic(Izmenljiv) za celotno telo zdrsne oblikovalec vam daje nadzor iz prsi, da klošar, in boste lahko svobodno uživali brez naramnic stilov.Dihanje in Vlage Wicking: Dihanje in inovativna super elastične tkanine, ki se prilagaja brezhibno kožo, in se dobro ujema, da bi se izognili zbiranju in ali valjanje.Lahko nosijo ta za celotno telo zdrsne oblikovalec ves dan brez kakršnega koli neugodja.NE Rolling:Naše Shapewear ne bo roll ali zdrsne in gladke polno-slip flatters vaše celotno telo in ostane na mestu.Super udobno prilegajo, ki objame vaše krivulje, in ne bo vas moti, medtem ko jo nosi.

Nastavljiv Plečetom Trakov

3 Kljuke Zavoj/Off

Dihanje & Udobno Tkanine

Nasveti 1), ki Niso namenjeni za uporabo med nosečnostjo. 2) Prosim, NE obleka s pasom, ko spi. 3) Operite s čisto vodo, preden vaš prvi uporabi. 4) Izogibajte se stiku s kožo, neposredno,priporočamo, da nosijo spodnja pod pasom. 5) Če se počutite neprijetno med uporabo procesa, priporočamo, da nastavite privijte ali zmanjšati uporabo času. 6) da, da vam pomaga dobiti vaše telo nazaj svojo nekdanjo post porodu hitreje, vam priporočamo, da ga kombinirate vadbo in kalorij nadzor z uporabo tega izdelka, boste videli VELIKO razliko v zelo kratkem času.

Prizadevamo si za 5-star storitev, ki jih navaja vnaprejšnja naše politike, naše dostava stopnja & naš dostava frekvenco.Če ste bili zadovoljni s to transakcijo, prosimo, odgovorite z vseh 5 zvezdic!Če niste zadovoljni z našimi predmete,se prosimo obrnite na nas.

Dobrodošli v našo spletno trgovino, da bi si ob srečno nakupovanje, potovanje v naši trgovini in bi se izognili neprijetnih aftersale vprašanja, vljudno prosim trajalo nekaj minut, da preberete nekaj nasvetov.Ti so dobrodošle, da se obrnete na nas za sporočila ali e-pošte!Dostava 1. Smo ponujajo Brezplačna dostava: www.dsfu.si Standardne Dostave, ePacket, Kitajska Post Air Mail.Express Dostava: DHL, Fedex, Aramex, EMS, TNT, UPS, . 2. Kot ponavadi, smo se ponujajo Brezplačna dostava za ladje, ki jih www.dsfu.si Standardno Dostavo, če želite, pošljite jih na Kitajskem post Air Mail, ePacket, pls obvestilo nas. 3. Za ePacket: na Splošno, bomo privzete ladje, ki jih ePacket za ZDA in RUSIJO, ki bo traja približno 10-30 Delovnih dni za ladijski promet. 4. Dostavo Kanada,AVSTRALIJA, velika britanija, in drugih Evropskih držav traja približno 25-45 delovnih dni. 5. Če potrebujete element nujno in želijo ladje, ki jih Express Dostavo, če ste naročilo, Preden ste plačali, pls, da nas kontaktirate za Express Dostava, bomo Izračunaj Express ladijskega stroškov za vas, in dodajajo, da bi, potem si lahko to plačilo. 6. www.dsfu.si Standardna Dostava, kot običajno traja približno 25~50 delovnih dni. 7. Kitajska Post Air Mail, kot običajno traja približno 20~35 delovnih dni. 8. ePacket, kot običajno traja približno 7-25 delovnih dni. 9. DHL, Fedex, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni. 10. TNT, Aramex, UPS, kot običajno traja približno 2~7 delovnih dni. 11. EMS, kot običajno traja približno 3~7 delovnih dni.Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.Ladja od NAS: 1.Elementi bodo poslani v 24 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Ladja od CN: 1.Elementi bodo poslani v 48 urah. 2.Ne pošiljko na Vikend in Praznike.Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Oznake: obraza parnik, krilo, korzet usnje, oblikovalec, jumpsuit romper ženske, bodysuit sexi, visoko waise bikini, ženske osnove bodysuit, brezšivne spodnje perilo, trener pasu, pas trener sa

Podobni izdelki