Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Bazen Sončne Pokrov Solar-pokrov Banner Visoke Kakovosti Tal Bazen Pravokotne Odejo Plavati Bazen Izolacijo Pokrova Nov Prihod

€9.76 €7.52
  • Material: Plastični
  • Številka Modela: Bazen Pokrov

Novo

- +

Bullet Točk:

1、Privlačno Srebrno Načrta: Sončne odeje so narejene iz filma tisoče drobnih mehurčkov, ki delujejo skupaj, da zberejo in ohranijo toploto, tako ponoči in na tiste, hladno dneh.Srebrna barva zagotavlja privlačen videz, medtem ko tudi z uporabo sončne žarke za pomoč toplo vaš bazen.

2、Zmanjša Izhlapevanje Vode: uporaba sončne pokrov pomaga pri preprečevanju do 95% bazen izhlapevanjem vode.Ko ne uživajo osvežilne plavati, vodenje vaš bazen pokrit zmanjšuje ogromne količine vode izgubi v okolje.Prenapolniti ki gre gor vaš bazen manj in uživajo bolj!

3、Skok V Toploto: prijateljem ter družini pokažete svoj pogum s skoki v brez standard toe dip.Vnesite bazen samozavestno, vedoč, sončne kritje je ohranil toplo vodo samo za vas.To je enostavno, da dajo na in vzlet omogoča več časa za prikazuje izklop.

4、ohranjanje Toplote: Po vsakdo ima ga poimenoval dan z nagubana prsti od preveč zabavo na soncu, poskrbite za to sončno pokrovček nazaj na vrhu vode.Ne izgubijo vse, da toploto, ustvarjeni skozi ves dan, ko sonce zaide.Zagotavljam, vaš bazen je temperatura ne spusti preveč, ki jih ščitijo ponoči z uporabo sončne odejo.

5、Trim Fit: Vaš bazen lahko edinstveno oblikovan in pridobivanje pravico primerni ni tako enostavno, kot iskanje markerja in ostrimi škarjami.So mehurčki morajo biti obrnjeni navzdol v vodo in sledenje linije na naslovnici prikazuje, kje naj odreže dodatno gradivo.

Značilnosti:

Solar-pokrov Banner: Sončne zajema zmanjšanje stroškov za ogrevanje vaš bazen v poletnih mesecih in drugod.Naše zajema ne zanašajo na fosilnih goriv ali električne energije, ki zagotavljajo učinkovito in cenovno ugodna rešitev za ogrevanje med plavati sezone.Nosimo najrazličnejše slog, barve in velikosti, tako da ste lahko prepričani, da ste pokriti z odlično rešitev.

Prosimo, upoštevajte, da je sončna zajema lahko pridejo z 2"-4", ki se prekrivajo, da omogočajo obrezovanje fit vaš bazen.

Dobili smo vam pokrita to poletje!

Sončne pokrov sooča mehurčki navzdol za optimalno uporabo.

Pretvorba sončne energije v prosti toplote za vaš bazen.solar-cover zaščita plavanje-voda iz ruševin, kot so listi.

Mehurček Navzdol: doseči najboljše rezultate z uporabo vaše sončne pokrov z dajanjem mehurček-strani odejo obrnjeni navzdol proti vodi.To izkorišča brezplačno toploto, proizvedeno s soncem, medtem ko bolj optimalno ohranjanje toplote v vašem bazenu.

Brezplačne Toplote: Prenos UV žarki v prosti toplote za vaš bazen s tisoči majhnih zračnih mehurčkov, ki je vgrajen v ta odejo.Zračni mehurčki, zajemanje in prenos toplote iz sonca za vaš bazen za bolj prijetno plavati!

Zaščitite Vaš Bazen: Stop neželenih umazanijo in umazanijo iz vnesete vaš bazen s sončno pokrov izdelana iz trpežne smolo materiala.Ta material ne le ohranja, temveč tudi pomaga preprečevati do 95% vašega bazen z vodo iz izhlapeva.

Specifikacija:

Ime: Bazen Izolacijo Pokrova

Velikost (neobvezno): 160*160 cm, 160*320cm, 200*200 cm, 200*400 cm

Seznam Vsebine:

1 x Bazen Pokrov

Oznake: bazen dodatki fuente, 400 mikronov, bazen dodatki digitalni, bazen sončne pokrov, bazen odeje, modra lak, pokrov piscina, kritni sklad, bestways bazen pokrov, poletje kritni sklad

Podobni izdelki