Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Silikonski 10 Hitrost Analni Čep, Vibrator Moški Prostate Massager Butt Plug Anus Vibracijska Sex Igrača za Moške G-Spot Spodbujanje Dildo Plug

€13.26 €7.29
  • Spolnost: No
  • Velikost: As picture
  • Nespodobno Sliko: No
  • Blagovna Znamka: človek nuo
  • Material: Silikonski
  • Številka Modela: B2423
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Značilnosti:

[Svilnato gladko Silikonski] analni čep je izdelan iz silikona, ki velja za idealen za analne igračke, zato, ker je enostaven za čiščenje in izredno trpežne.

Silikon je tudi antialergijske, tako da je varno za ljudi z občutljivo kožo ali hude alergije.Silikonska vibe je zelo prožna in mehka na dotik - izdelava prodor enostavno in dolžina udobno.

[Uporabniku prijazno Obliko in Zasnovo] butt plug je ergonomsko oblikovan tako, da poveča vašo zabavo.Je nežno koničastimi nasvet in super-gladka gred zdrs v enostavno z anal lube, da napolnite vaš zadaj.

Ozkem vratu in sežgati znanja pomagajo ohraniti butt plug v mestu, za dalj analni navdušuje, ali ste seksom ali pa samo sprehod okoli hiše!

[Plen, tresenje 10 Vibracije Načini] vibrirajočo analni vibe je supercharged motornih prihaja naložen z 10 vzorce vibriranja.Pritisnite gumb za vklop na spodnjem delu vibe za začetek zabave.

Da pritisnete gumb za cikel skozi močan hitrosti, hipnotik pulziranja, presenetljivo, vzorci, in še več.

Če ne morete igrati minuto več, izklopite sok, tako da pritisnete in držite gumb za vklop, 3 sekunde.

[Hands-free Play] Za dodatne zabavno, da na daljavo na vaš ljubimec.Predvidevanja in presenečenje, kot so poskrbele naredi butt plug še bolj zabavno!

Daljinski upravljalnik deluje do 30 metrov stran, vam omogoča, da nadzor plug, medtem ko uporabljate to ob istem času.

Butt plug in oddaljenega so polnilne in lahko vodijo do 60 minut popolnoma napolnjena.

[Zabavo v Mokro] vibrirajočo butt plug je popolnoma neprepustna za mokro in divje igral.Da je varna za uporabo v tuš, kad ali bazena za mokro in divje igral.

Uporabite ga lahko v tuš zmanjšati na nered ali pa sprostitev v kadi.Neprepustnih pečat ščiti vibrator za dolgotrajno uživanje.

Package Seznam:

1 x Vibrator

1 x Daljinski upravljalnik

1 x kabel za Polnjenje

Oznake: mod, prostate massager, rudnik seks igrače, moški spol igrača, analni xxl, sex igrače rit razširite, seks igrače, analni, massag prostate, analni dildo, vibrat

Podobni izdelki