Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Brezplačne Dostave 10X30mm Naravnih Agates Kroglice za Nakit, Izdelava Measle Bocvana DIY Božič Nakit darilo 15"

€9.12 €7.93
  • Zunanji Premer: 10mm
  • Element Teža: 55g
  • Kovina Tip: NOBEN
  • Postavka Obliko: Ovalne Oblike
  • Blagovna Znamka: NoEnName_Null
  • Postavka Vrsta: Biseri
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Kamen
  • Fine ali Moda: Moda
  • Številka Modela: 10x30mm

Novo

- +

modname=ckeditor Opis: Pogoj: Nova Vrsta: Bocvana Agate Barve: Kot Slike Velikost( Količina ): 10x30MM=13beads za Kroglice; (1 inch = 25.4 mm 1 MM=0.039 PALČNI) Neto teža: 55 g Količina: 1 Sklop (slika je samo reprezentativni vzorec.Barve lahko zelo rahlo zaradi barvo umerjanje vsakega posameznega monitorja,Boste prejeli podoben predmet.) Opomba

1: kroglice lahko so rahlo barvo in velikost razlika.mi v glavnem prodajajo naravni kamni,ročno ali strojno brušenje, težko je enako.Prosimo za razumevanje, preden se odločite za nakup.Če ne boste zadovoljni,nam da rešitev za vas.

2: Če vaše naročilo je več kot $150, bomo poslali na parceli z DHL & EMS brezplačno.Da več, kot 500 evrov, se lahko obrnete na nas, mi vam bo dala neverjetno popust.

Če boste porabili nad določeno ceno na Sterling Srebrni Nakit iz naše trgovine, boste avtomatično dobili ogromno popust: Več kot US$ 200.00 Dobite 5% Popusta Nad NAMI$ 300.00 Dobite 10% Popusta Nad NAMI$ 500.00 Dobili 15% Off Če imate posebna navodila za vaše naročilo, kot so dropshipping navodila in darilo, prosimo, obrnite na nas in vam bomo z veseljem pomagali!Če imate kakršno koli drugo vprašanje, o vseh naših izdelkov, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

Plačilo: 1. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 15 dneh po dajanju vaše naročilo. 2. Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

Spoštovani kupci: 1:Da znesek, ki je nižji od $5., (Lahko v kombinaciji kupiti) bomo preko Hong Kong dostave.No številko za sledenje poizvedbo (prosim, ne bodite pozorni, da koda za sledenje) so ponavadi traja 30-55 dni, da doseže svoje države (razen praznikov) 2: zneska Naročila več kot $ 10, bomo po Kitajskem pošti pošljete vaš paket. (Tam je za sledenje koda za sledenje paket)

Dostava: 1) DOSTAVA po celem SVETU.. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2) S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, kupce, ki bodo odgovorni za vse lokalne davke in druge uvozne takse. 3) Nalogi, obdelani v 3-7 dneh po plačilu preverjanje. 4)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslovi se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 5) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6) Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 30-60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7)lahko spremljate številko za sledenje ali lahko vidite informacije o sledenju pod orderonline.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti 5 ZVEZD, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Vaš Satisfication in Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Če imate kakršnakoli vprašanja,prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vaše težave.

Oznake: vklesan kokosovo kroglice, dim bela, natual gemstone kroglice, groza biseri naravne, dekor feng shui, noge jasper, agat bocvana kroglice, agat noge, duo tila kroglice, tibet agate noge

Podobni izdelki