Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Nastavljiv Kuhinja Jajce Organizator Shranjevanje Rack Polje Hladilnik Zamrzovalnik Polica Nosilec izvlečna Predala Prostor Ohranjevalnik Kuhinja Orodje ^o^

€14.21 €9.95
  • Blagovna Znamka: DIDIHOU
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Barva: Bela

Velikost: 23 x 34 x 7.5 cm

Material: ABS,ps

Paket vključuje: 1 polje

Značilnosti:

Visoka Kakovost: Izdelan iz visoko kakovostne BPA-free gladke plastične mase, primerna za človeško telo, prav tako zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Nekoliko nagnjena design: notranji polje je design z strešnik kota, ki omogoča jajce ponovno prostora v ustih, v polje ob jajc lažje.

Velika Zmogljivost: Eno jajce posoda lahko imajo do 21 jajca izpolnitev vaših dnevnih potreb, prav tako je dobro za ohranijo svežino jajca.Krog konkavno je dobro tudi za odpravljanje krog sadja kot paradižnik.

Prostor ohranjevalnik: predal design omogoča polje, ki se določi na dnu hladilnika mrežo, to bo najboljša uporaba hladilnika prostora za shranjevanje živil.

Enostaven za uporabo: samo je treba, da vzlet hladilniku particijo in visi polju na particijo , nato namestite celotno del v hladilniku še enkrat, da dokončate namestitev.

Pogosto Uporaba: Primerna za hladilnik, zamrzovalnik, shramba, kuhinja, omare, kamp in piknik.

Oznake: polje kositra, zamrzovalnik hrane, organizator, polje storag kuhinja, jajce orodje, prsi zamrzovalnik, Predal, kovinski jedilni pribor organizator, škatla za shranjevanje kuhinji kovin, jajce stojalo, predal orgle

Podobni izdelki