Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

PVC Prozorni Motnega, Nepremočljiva Prtom Mehke Plastike, Stekla Računalniški Mizi Mat Pisanje Študent Desk Mat File Namizna Ploščica

€15.91 €9.54
  • Material: PVC
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Material: okolju prijazen PVC materiala

Velikost: 45*60 cm

Funkcija: velike površine zaščitite svojo mizo ali pohištvo, plošče iz praske, odrgnine, madeži in tekoče škropljenjem.To je idealen desk protector za svojo mizo, klubsko mizico, kuhinjske mize ali dejavnost tabela.

Značilnosti:

1. Slim krog robovi: v Primerjavi z pravokotne robove, pregledno mizo blazinice z ukrivljeno ali okrogle robove.Zaščitite svoje podlahti in kolena pred udarci, praskami in poškodbami, bolj gladko in varno.

2. Non-slip desk mat: spodnja površina za to mizo mat teksture, kar lahko poveča trenje med mat in mizo, in določi mat v ustrezen položaj.Čeprav pregledno mizo mat še vedno omogoča, da se jasno vidi, fotografije in koledar iz mat.

3. Vodotesen in enostaven za čiščenje: prozorna PVC namizni pad je nepremočljiva in oilproof.To je enostavno obrišite madeže s čaj brisačo ali čisto namizni pad z vodo.Idealen je za uporabo v pisarnah, v domove in šole, da za svojo mizo urejeno.

Oznake: formalnih obleke za 2019, jasno pvc prt, mat miško, igre mouse pad, mouse pad, moški računalnik, desk pad pvc, kristalne posode, velike steklene računalniški mizi, plastični prt

Podobni izdelki