Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Rotacijski Tabela Horizontalna Vertikalna Naklon 4" 4-Reža 100mm za Rezkalni Stroj Delovno mizo

€65.98 €59.38
  • Vrsta: Drugo
  • Številka Modela: GZTTSK-4000000001V0
  • Blagovna Znamka: VEVOR
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

4"/100mm Rotacijski Tabela 4-Reža za Vodoravno Navpično Rotacijske Mize

Za EU in ZDA stranke: imamo skladišče v EU in ZDA,lahko naročite neposredno, jo bomo dostavili v vaš vrat, ni tarifo.Za stranke EU,bomo poslali 220V,Za ZDA stranke,bomo poslali 110V

Za druge države, stranke: Mi spodbuda stroj, ki z napetost 220Vby privzeto.Če imate posebne zahteve in potrebe stroj z napetost 110V, pleasecontact me pred oddajo naročila!prosim, da me kontaktirate , bomo poslali na vaš hiše, ki jih express dostava , kot so DHL,FEDEX ,TNT ,UPS , Prosimo, kontaktirajte me pred dajanje nalog, bom vam najboljše cene

Opis Izdelka

Mlin rotacijska miza je eden od glavnih pribor za rezkalni stroj.Kot natančnost dela določanja položaja naprave, je pogosto uporablja za indeksiranje vrtanje, rezkanje, obodni rezanje, dolgočasno, itd.Rotacijski obrnite tabela za rezkalni stroj je izdelan iz HT200 za vlivanje z visoko kakovostjo.To je že opravil ISO9001 sistem kakovosti in certificiranja.So, so zelo priljubljeni na trg, za njihovo vrhunsko delovanje, odlično zasnovo in razumni ceni.

Lastnosti In Podrobnosti

【4" VERTIKALNE & DESIGN VODORAVNI】- Naše rotacijske mize za rezkalni stroj je 4"/100mm z 4 reže se lahko uporablja v obeh vodoravni in navpični položaj, srečanje dveh funkcij in tudi vam prinaša priročno, kot tudi učinkovito rezkanje izkušnje.Center Izvrtina: MT-2, Zmanjšanje razmerje: 1:36.

【IZJEMNA KAKOVOST】- HT200 Litje se uporablja predvsem za cast deli izpostavljeni pritiskom in vibracij na mehanske opreme, ki ponujajo rotacijska miza za rezkanje trajnost, šok absorpcije in toplote-resistantance.

【ODLIČNA NATANČNOST】- natančnost, rotacijska miza' indeksiranje ploščo se lahko diplomiral 360 Stopinj.Ponastavitev izbiranje in ročno kolo se lahko stopnjujejo v nekaj sekundah.Minimalni obseg je kalibriran za 10 sekund, z visoko natančnostjo.

【PRIROČNO, DA PRILAGODITE】- klic je označen z natančno lestvici.Samo delovanje nadzorno ročico in nastavite želeni položaj, ki omogoča, da ga uporabljate enostavno in udobno.

【VEČ APLIKACIJ】- Z brezplačno ključa in set vijakov, moč, rezkalni stroji, ki se pogosto uporabljajo v mini rezkalni stroj, kot je indeks, rezkanjem, krog rezanje, spot, s katerimi se sooča in dolgočasno luknjo in tako naprej.Praktične zasnove, ga lahko nadgradite in izpolnjuje različne delavnice, delo potrebuje.Ključne Značilnosti

Vertikalne & Design Vodoravni

Tako vertikalno in horizontalno z obeh funkcij.Krog rezanje, indeksiranje vrtanje, rezkanje in bolj zapleteno delo, ki so možne, ko navpični položaj tabela je uporabljena skupaj z repom del.

HT200 Litje Rezkanje tabela je dobro litje uspešnosti, kot so mlin vise, šok absorpcije delovanja, kot tudi visoko trdnost toplotno odpornost.

Odlična Natančnost dial je razdeljen na 360 stopinj v celoti.Ročaj je 10 stopinj na revolucijo.Najmanjšega obsega se lahko z natančnostjo do 10 sekund.

Enostavno Prilagoditi Samo nastavite ročico v položaj, v katerem ga želite uporabljati kot natančen obseg, ki je označena na gumb.

Brezplačno Ključa & Vijak ključem in so vijaki brezplačno za vas z vašim vgradnja navpično & horizontalni rotacijski tabeli.

Različne Uporabe Rotacijski namizni rezkalni stroji so namenjeni za rezkanje, vrtanje, stalnica dolgočasno in mnoge skupne delavnice aplikacije.

Specifikacije

Tabela Premer: 4"/100mm

Center Izvrtina: MT-2

Material: HT200 za Vlivanje

Natančnost:0.01

Zmanjšanje Razmerje: 1:36

Horizontalna Višina : 2.76"/70 mm

Neto Teža: 33.07"/15 kg

Package Vsebino

1 x Vertikalni in Horizontalni Rotacijski Delovna Miza

1 x Klešče

1 x Vijak za Nastavitev

Slike Izdelkov

Oznake: za rezkanje kovin, mlin za kavo tabela, tabela delovno mizo, 4 rotacijski namizni rezkalni stroj, navzkrižno stran, vifa woofer, mini rezkalni stroj lesa, nagibanje rezkanje tabela, stružnica vevor, torto rotacijske mize

Podobni izdelki