Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Tip-c, Video Konference, Fill Light Nastavljiv Prenosna LED Svetilka, Mobilni Telefon, Fotoaparat, Računalnik Živo Fotografija Svetlobe

€16.98 €10.87
  • Barvna Temperatura: Bi-color 3200K-5600K
  • Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: ulanzi
  • Paket: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Tip-c, Video Konference, Fill Light Nastavljiv Prenosna LED Svetilka, Mobilni Telefon, Fotoaparat, Računalnik Živo Fotografija Svetlobe

Značilnosti:

1. Nastavljiva Svetlost in se Pomikate: Nadzor osvetlitve v območju od 1%-100% svetlost pridobiti idealno osvetlitev, ki je primerna za vaše nastavitve.Prilagodite s toplo, da se ohladi, da bi dobili popoln ton kože in se ujemajo z vašim okolje.Velikost LED luči je približno 2,5 x 2,5 x 0.98 palca.Zelo lahka in enostavna za prenašanje.

2. Enostavno: prenosnih naprav in opreme za razsvetljavo je majhna po velikosti, lahka teža, enostaven za prevoz, ko gredo ven, in lahko izpolnjujejo vaše potrebe razsvetljave kadarkoli in kjerkoli.

3. Strokovni Razsvetljave in Dolgo Življenjsko dobo Baterije: vgrajeni motne leče omogoča fleksibilno mehčanje svetlobe in pridobiti poklicno svetlobne učinke.Vgrajeno 2000mAh baterija lahko zagotovi več ur razsvetljave.Za podaljšanje celici, lahko priključite svetlobe v USB vrata vašega prenosnika in deluje na zunanji vir napajanja za nedoločen čas!

4. Nastavljiv Žogo Vodja: Nastavljiva glavo žogo združljiv z opremo.360° vrtljivo glavo žogo vam omogoča, da prilagodite video lučka če želite zagotoviti pravilno lego razsvetljavo.Video konferenca razsvetljave, komplet se lahko uporablja na laptop/tablični računalnik.

5. Video Konference Razsvetljave, Komplet: bistveno orodje za oddaljeno delo in študij doma.Za nekaj razlogov imamo, da dela in študija doma.To razsvetljave orodje je uporabno za video konferenčne klice, oddaljeno delo, zoom klice, in oddaljeno izobraževanje, zaradi česar je naš videz lepši in kar je naše delo bolj učinkovito.

Specifikacije:

Ime: Video Konferenca Fill Light

Lučka kroglice: 64

Zmogljivost baterije: 2000mAh

Delovna napetost: 3,7 V

RO S KONCESIJO: >CR195+

Moč: 5W

Temperatura barve: 2500K~6500K

Svetlost: 800Lux

Polnjenje vmesnik: tip-c

Barva: črna

Seznam Vsebine:

Srečanje Fill Light*1

Kabel Za Polnjenje,*1

Priročnik*1

Oznake: ulanzi video lučka, andoer uradni, naloga luči, ds fotoaparat, moški računalnik, barvni led video luč, 3d zmaj lučka, obesek svetlobe cemente, godox softbox, led

Podobni izdelki