Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Repelenti proti komarjem Ultrazvočno Škodljivcev Pametna Zapestnica S Krvni Tlak, Srčni utrip Srca Bluetooth Smart Ure Za IOS Android

€9.73 €7.00
  • Značilnosti 5: Smart šport korak štetje
  • Repelenti Tip: Ultrazvočno Škodljivcev Repellers
  • Funkcije 4: Smart touch delovanje
  • Funkcije 1: Frekvenčno pretvorbo zvočni val, repelenti proti komarjem
  • Funkcije 7: Inteligentni športni način
  • Frekvenčni Razpon: 20HZ-90KHZ
  • Značilnosti 2: 24-urna srčnega utripa, spremljanje
  • Matično Ploščo Čip: HS6620D
  • 8 funkcij: Življenjska doba je približno 5-7 dni
  • Prenos podatkov: Bluetooth 4.0
  • Funkcije 6: Inteligentni spanja spremljanje
  • Vrsta Škodljivcev: Komarji
  • Značilnosti 9: IP67 dustproof in nepremočljiva
  • Funkcije 3: APLIKACIJE prikaz informacij

Novo

- +

Repelenti proti komarjem Ultrazvočno Škodljivcev Pametna Zapestnica S Krvni Tlak, Srčni utrip Srca Bluetooth Smart Ure Za IOS Android

Bullet Točk:

1、Velik Barvni Zaslon na Dotik: Uporaba večje 1.3-palčni AMOLED zaslon za večje jasnejše in znakov.Visoka občutljivost zaslona na dotik lahko spoznali različne dejavnosti, kot so inteligentni klic opomnik, Bluetooth, kamera, korak za snemanje, kalorij, spanje odkrivanje, Bluetooth, srčni utrip, snemanje.Začnite zdravo vadbo način od zdaj naprej.

2、Multi-barvni Manšeta Dodatno: Smart repelenti proti komarjem zapestnico uporablja diamant v obliki teksturo design, in da je stabilen, eleganten.TPU materiala prijazen do kože trak je mehka in gladka.Enotni-zapenjanje design omogoča uresničevanje prosto brez padca.

3、Plug-Design: polnjenje vmesnik to pametna zapestnica je vmesnik USB.Po odstranitvi manšeta, lahko neposredno priključite v napravo z vmesnikom USB ali polnjenje glavo za polnjenje, ki je lahka in prenosna.Je opravil IP67 nepremočljiva certifikacijo po mednarodnih standardih EU, tako da se lahko namakamo v vodi pri normalni temperaturi in tlaku, in je ni potrebno odstraniti, zapestnico za vsakodnevno obrabo in pranje.

4、APP Informacije, ki Prikazuje: Ta pametni repelenti proti komarjem zapestnica je primerna za iOS, Android platforme; priključen na mobilnih APLIKACIJ, in lahko spremlja srčni utrip, spremembe, 24 ur na dan, znanstveno rekordno število uresničevanje korakov, kalorij, hkrati, ultrazvok oddaja bo prenaša v mišične površine celotnega telesa voziti komarji in naj bo vadba bolj zdravo!

5、Uporabo Priložnostih: Zelo primerna za uporabo v dom, teraso, vrt, pisarno, fitnes, zunanji pohodništvo, gorsko plezanje, park hoja, plaži ali kampiranje, ribolov in druge prizore, ki vam omogoča, da preprosto uživajo outdoor življenjskih in vodijo stran od komarjev motnje.

Značilnosti:

1. Frekvenčno pretvorbo zvočni val, repelenti proti komarjem

2. 24-urna srčnega utripa, spremljanje

3. APLIKACIJE prikaz informacij

4. Smart touch delovanje

5. Smart šport korak štetje

6. Inteligentni spanja spremljanje

7. Inteligentni športni način

8. Življenjska doba je približno 5-7 dni

9. IP67 dustproof in nepremočljiva

Specifikacija:

Ime: Pametna Zapestnica Proti Komarjem Repelenti

Nazivna napetost: 5V

Nazivna moč: 1W

Barva: črna, rdeča, modra

Zaslon: 1.3//240*240TFT

Združljiv platforme: za iOS za Android

Matično ploščo čip: HS6620D

Vmesnik: USB 2.0

Prenos podatkov: Bluetooth 4.0

Repelenti proti komarjem način: Bionic val + ultrazvočno

Frekvenčni razpon: 20HZ-90KHZ

Manšeta material: silikon

Velikost: približno 110*35*40 mm/4.33*1.38*1.57 palčni

Certificiranje: CE, F,C, ROHS, PSE certificiranje

Dodatne funkcije: spremljanje zdravja, informacije push, inteligentni opomnik, korak štetje, itd.

Primerno ljudi: poslovna, odrasle, starejše, moda, javne, otroci

Seznam Vsebine:

1*Pametna Zapestnica Proti Komarjem Repelenti

Če želite, da je v veliko količino, nas prosimo kontaktirajte.Bomo ponudili boljšo ceno za vas!

1. Mi ladje paket, v roku 3 delovni dan po plačilu jasno.

2.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Kupci so odgovorni forthese stroškov.

3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI svoj naslov za dostavo

4.Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.

6.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

7.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke andget nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v vašem possessionmore kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.Tam so NOEXCEPTIONS!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje,posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu predmet v svoje prvotno stanje andpackaging z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dsfu.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži,če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI

3. ZAMENJAJTE POSTAVKE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

4.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.dsfu.si!

1. Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za poslovanje, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo, ocenite podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev) na www.dsfu.si z"ODLIČNO 5 ZVEZD" in pustite nas pozitivne povratne informacije.Smo tudi, da bo storiti enako za vas.

2.Če niste zadovoljni s poslom, iz katerega koli razloga, prosimo, da ne bo hitro zapustiti negativnih/nevtralna povratne informacije.

3.Smo trdo delati, da poskrbite, da www.dsfu.si Stranka 100% Zadovoljna in odpravite vse težave za vas.Prepričani smo, da vse, kar bi lahko rešili tako, da so komunikacije.Bomo tukaj ponuditi najboljšo storitev za vas.4.Vse e-pošte in sporočil, bo treba odgovoriti v roku 1 delovnega dne.Opravičujemo se za pozen odgovor v času počitnic.

Oznake: ura sodobne steno, ura kuhinja, 3d stenske watch, gledam, ura dekor steno, larg ura stenska, clok moški, ura stenska lesa, Ura, 3d ura stenska

Podobni izdelki