Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Moda Novo 2pcs Ženske Brezhibno Joga Določa Šport Cvjetnim Natisne Šport Teče Dokolenke Križ Push Up Modrc Stretch Obleko

€6.20 €4.65
  • Blagovna Znamka: hirigin
  • Vzorec Tipa: Tiskanje
  • Spol: ŽENSKE
  • Material: Bombaž
  • Funkcija: Dihanje
  • Fit: Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
  • Rokav Dolžina(cm): Brez rokavov

Novo

- +

Pozdravljeni!Dobrodošli v naši spletni trgovini!Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke vse so naši prijatelji.Modno oblikovanje,100% Čisto Nov,visoko kakovost!Material:Polyster Barva:KOT NA fotografiji Velikost: S,M, L,XL Tam je 2-3% razlike glede na ročno merjenje.prosimo, preverite merjenje grafikon skrbno preden se odločite za nakup izdelka. 1 palec = 2.54 cm Prosimo, upoštevajte, da rahlo barva razlika bi morala biti sprejemljiva zaradi svetlobo in zaslon.

Kaj Boste Dobili:

1 x Vrh & 1 x ženske Hlače

Spoštovani, hvala za vaše naročilo, če ste naročilo nad 100$, ki ga lahko stik z mano,bom dal nekaj popust ali vam pošljejo s hitrejšo odpremo pot,lep dan.potrudili se bomo za vas, hvala.

1.Pošiljko

Postavka bo kmalu, dobavljeno po plačilu izbrisani.

Običajno element, ki bodo prišli v 15-45 delovnih dneh po tem, ko dostava je Odvisno od vaše države razdalje in prevoz.mi naj itm kmalu pridejo do vas.

Lahko se nanašajo na naša predvideni Čas Dobave na spletni strani.

2.Vračilo kupnine

Hvala za vaše naročilo,če je vaš paket ni prispel v dolgo,pls ne skrbi,se lahko obrnete na nas kmalu in pomagala vam bom, da iskanje parcel namesto odprt spor, ker je res boli nas,če je res izgubil,ne skrbite, vaši denarja, bomo povračilo za vas,zato ne morete izgubiti ničesar.Obravnavamo vsaka stranka z previden in pozoren, da bo stranka zadovoljna in se imeli odlično,prijetno nakupovanje.

3.Povratne informacije

Obstaja stari rek na Kitajskem: "sestanek je usoda" .hvala za izbiro naši trgovini bomo potrudili za vas,

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.In potem, da, smo lahko nudijo dodatno zamenjavo ali vračilo storitev.

Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje.

* Če imate kakršnokoli vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Oznake: telovadnice obleka ženske, telovadnica, moški sportwear, modra telovadnica, telovadnice obrabe ženske, joga mat, joga set bra ženske, telovadnica ženske, šport obleko, sport wear ženske, joga

Podobni izdelki