Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Lesene Zlaganje Gimnastika Stolp Igra Všeč Jenga Otroci, Družina Tradicionalna Odbor Nova MIS Novo Leto, ki Spadajo Stolp "Čas Igre"

€7.10 €4.97
  • Certificiranje: CE
  • Starostni Razpon: Odrasli
  • Tema: Poklici
  • Opozorilo: Ne jesti
  • Material: Les
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: -
  • Črtna koda: No

Novo

- +

Ime izdelka: Zložene visoko

Tehnični podatki izdelka; 54 kosov velike-srednje-color/digital 48 kosov majhne velikosti barve/digital

Prilagoditev starost: več kot treh let,

Izdelek stanja velikost: velika velikost 7.2*2.4*1.2 cm/srednje velikosti 6.2*2.2*1.1 cm/ majhna velikost 4.5*1.5*0.8 cm

Izdelek pakiranje velikost; velika velikost 23.5*7.5*7.5 cm/srednje velikosti 22.5*6.5*6.5 cm/majhna velikost 15.5*4.8*4.8 cm

Teža: velikost 0.76 kg/srednje velikosti 0.53 kg/majhnosti 0.16 kg

Pakiranje metode: color box

Dodatki: Ena barva kocke/4 številke

Material: Bor

Zlaganje/Zlaganje je nova priljubljenih puzzle igre, ki lahko igral z enim ali več kot dve osebi.Ta igra vam omogoča, da izkusite občutek "risanje na dnu lonca".Ne samo, da boste morali ekstrakta lesa iz že negotovega "stavba", imate tudi, da skrbno jo postavite na vrhu stavbe.

Izdelek lahko ne samo uresničevanje človekovih roko oči usklajevanja in volje, ampak se tudi razvijajo ravnotežje.Ob istem času, postopek, gradnikov lahko izboljša tudi potrpežljivost in samo-nadzor, in lahko uveljavljajo roko mišice za fleksibilno uporabo.Najbolj pomembna stvar je, da povečanje prijateljstvo in čustva igralci.

Ta igrača lahko negovanje otrok potrpežljivost, prilagodljivost in ravnovesje!Ta igrača ni primerna le za starša-otroka interakcije, goji občutek harmonije, in je primerna za odrasle, da igrajo!

Izobraževalni namen:

1. To lahko izvaja usklajevanje otroške roke, oči in možganov in izboljša stabilnost velike in majhne mišice v roki;

2. Negovanje otrok vzdržljivosti in koncentracije;

3. Izboljšati stanje možganov razmišljanje in cerebellum, in spodbujanje otrok potencial ustvarjalnosti;

4. Ta nabor igrač, ki je primeren tudi za odrasle za uporabo, z razburljivo igro vplivi, in se lahko uporablja tudi kot družina igre za izboljšanje odnosa med otrokom in starši;

5. Sprejme posebne barve za ne-strupeno igrače, in barvo dnevniki lahko odražajo varstvo okolja in non-toksičnosti.Izdelek lahko ne samo uresničevanje človekovih roko oči usklajevanja in volje, ampak se tudi razvijajo ravnotežje.Ob istem času, postopek, gradnikov lahko izboljša tudi potrpežljivost in samo-nadzor, in lahko uveljavljajo roko mišice za fleksibilno uporabo.Najbolj pomembna stvar je, da povečanje prijateljstvo in čustva igralci.

Igra metoda:

1. Metanje kocke, da se odločijo, se odločijo, koliko kock, da sprejmejo;

2. Seštevanje, odštevanje, množenje in deljenje na vrgli številko drugi (vendar pa mora biti odločil pred metanje).Ki lesa blok ustreza skupno število je vzet ven in so zložene na vrh.Igralci se obrne, kdor trka navzdol kup lesenih blokov prva je menila, zguba, in potem kupi največ po žrebanju, kdor naredi stavbe propad, se šteje, poraženec. (Opomba: uporabite samo eno roko).

Oznake: eifflov stolp, lesene škatle, zlaganje, igre, družina naturism otrok, diy glasbe čip, plovila lesa, jenga, turing mešalniku, educ igrača, igre družino

Podobni izdelki