Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Božič Doll Inovativnih Švedski Palček Brezosebna Lutka Okraski Božič Okraski Za Dom Gozd Bombaž Starec Lutka

€7.96 €5.57
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Pakiranje: No Darilo Polje
  • Nastavite Vrsto: No
  • Vrsta Debelo: No
  • Številka Modela: Božič Švedski Palček Ornament

Novo

- +

Bullet Točk:

1、Nekaj Plišastih Škrat: GOSPOD in Gospa Elf palček plišastih bo nam prinašajo srečo, veselje, toplino, in tudi dodate nekaj magic za naš dom.

2、Odlično Darilo: Je nastal v Skandinaviji in so polni Nordijska elementov.Lutka nosi tradicionalno visoko-top klobuk za zaščito svoje ušesa in ščiti pred mrazom.Dolgo belo brado z vlaknenih lase in prevračanja nos, so dobro znane lastnosti zvit palčkov.V upogljivi žice nosi na smešno visok klobuk, ki mu omogoča, da se kažejo največje muhe in ridiculousness.

3、Božič Adornments: par Božič vam bo prinesla veselje in radost, in zagotavljajo udobno in pravljice vzdušje za vsako notranjo opremo.Jih postaviti na svojo mizo in prinesla nekaj muhast zdravje za vaš dom ali pisarno.Vsak plišastih je absolutno očarljivo in bo dobil srce za vse fan.

4、Specifikacije in Materiali: kipec, svojega telesa, in klobuk, ki so iz mehkega čutil, plišastih nos, bela brada vlaken in visokimi klobuki.Moške palčkov so dolge brade, medtem ko ženske palčkov, imajo dve pletenice.Ti lahko prinese dobre sreče, vašo družino in povečanje praznično vzdušje.

5、100% Ročno: Ti plišastih škrat igrače so ročno izdelani z visoko kakovostnega bombaža, in lutke so popolnoma napolnjeni z bombaža.Zelo mehka, da pridržite in dotik.Brado je zelo gladka in ne bo padel.Ti plišastih igrač ponderirana dnu design, tako da lahko vzdržuje stabilno sedenje držo.

Specifikacije:

Velikost: približno 28 x 10 cm/11.02 x 3.94 palčni

Seznam Vsebine:

1 x švedski Božični Škrat Ornament

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: mleko parnik, anime smešno, nerjavno parnik, švedski tomte, gnome ročno, pranje obraza, ročno santa, povzetek obraz ogrlica, parnik jekla, božič doll gnome

Podobni izdelki