Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Silikonski Gel Ponaredek Trebuh Nosečnice Umetno Želodec, Jelly Belly Mehko Trebuh Realne Nosečnost Crossdresser Unisex Cosplay

€48.35 €31.42
  • Material: 100% medicinski silikon
  • Količina: 1 Kos
  • Nespodobno Sliko: No
  • Značilnosti: Mehko, pravi, sef,Ojačevalec
  • Postavka Vrsta: Obliko Dojke
  • Velikost: skinbelly1000g/1500g/1850g
  • Številka Modela: H0192
  • Spolnost: No
  • Function1: Soft-touch in realistično umetne silikonski Ponaredek Trebuh
  • Blagovna Znamka: Chihiro
  • barve: Bež
  • Teža: 1000/1500/1850g
  • Funkcija: Za ponaredek noseča/Cosplay/

Novo

- +

Opis Izdelka:

Model name: skinbelly

MOQ:1 kos

Teža: 1000g/pc, 1500g/pc

Barva:bež

Oseba: prečni jutranje ,človek,ženska,igralec,false noseča,noč čarovnic igrače

Kratek uvod:

Proizvajalec neposredno prodajo,100% silikona ponaredek trebuh,lažne umetne želodec,mehko in udobno,brez vonja,brez okusa,non-toksične,da seksi lepote.Carinjenje je normalna stvar, tarif prosimo, plača kupec, če ste mislih, vas prosimo, skrbno, da bi, hvala!Če potrebujete XL &2XL,Prosimo, obrnite na nas

Opomba:

1.Stranke iz Rusije , prosim, poskrbite, pustite vaše pravo ime in polno ime, ko oddate naročilo.Drugače morda ne boste prejeli izdelek.

2.Stranke iz Brazilije, prosim, pustite vaše CPF številko za carinsko deklaracijo.Drugače morda ne boste prejeli izdelek. 1.O barvo kromatične aberacije:

Izdelek kolorit ima neposreden vpliv na temperaturo, surovin in pigmentov.Zato v procesu barve, proizvodnja, različnih serij, surovin in pigmenti, ki bo določeno barvo razlika.Nemogoče je, da se ujemajo z barvo kože 100%.Mi bomo samo nadzor barva razlika do minimalne mogoče.To je neprivezan dejavnik pod trenutnimi pogoji.Torej, problem izdelka barva razlika ni izdelek kakovosti problem. 2.O carinski:

Številne Evropske države so zelo strogi carinskega pregleda, kot so Nemčija, Francija, Belgija in tako naprej, če kupite naše izdelke, izdelke pridejo na carini, prosimo, da aktivno sodelujejo in s carinskimi za plačilo davkov.

O obrabe izdelka: izdelek je zelo tanke na rob, prosimo, nositi puder v prahu na vaše telo, preden jo nosite, nato roll izdelek gor in počasi ga nosite.Dobri izdelki zahtevajo dobro vzdrževanje. 3. O izdelku, popravilo in vrnitev:

Izdelek ni poškodovan, smo podpirati vrniti, če je izdelek poškodovan, vam lahko pomagamo za brezplačno popravilo storitev prvič, in nosi polovico stroškov pošiljanja. 4.O zlonamerne spore in slabe ocene:

Izdelki imajo kakršna koli vprašanja se lahko obrnete mi ali naši sodelavci, če boste predloži spor neposredno na platformo neposredno vključeni, smo nimajo organ motnje.Zlonamerne kupce prosimo, da ostanejo proč od mojega trgovini.Bom neposredno pustite, da se pridružite naši trgovini je seznam blokiranih pošiljateljev. 5.O običajnem povratne informacije:

Če imate kakšne dobre predloge ali pripombe, prosim, da me kontaktirate.Če imate občutek, da naši izdelki so boljši ali so vse pomanjkljivosti, lahko pustite povratne informacije in bomo aktivno sodelovali.če nam 5 zvezdic,bom dal u dodatnih 5~10 dolarjev naslednjič za ta izdelek.Vprašanja in odgovori V: Kdaj boste ladja izdelek?

O: Naši izdelki so ročno izdelana in so, da bi.Na splošno, smo potrebovali pet-sedem dni za pripravo izdelek po plačilu.Če se vam mudi, nas, prosimo, kontaktirajte.Vedno lahko naredite nekaj za pomoč.Q: Kako dolgo bom dobil izdelek?

A: Mednarodni ladijski promet traja približno pet do dvajset dni.To je odvisno od tega ladjar in carinjenje.Priporočamo, UPS, DHL ali ladijski promet, če želite, da bi dobili kmalu.V: ali ste napisali, kaj je notri paket, ko je ladijski promet in kaj se lahko razglasi za carino?A: Bomo razglasi, da je ime "igračo" za carinske in samo omenim izdelka na embalaži.Zahvaljujemo se vam za vaše zaupanje in izbira!

Oznake: akvarij chihiro, semena, velik joškarske, ponarejenega prsi za crossdresser, big false trebuh nosečnice, trebuh nosečnice ponaredek silikona, človek ponarejenega prsi, crosdresser visokih petah, prsi enlarg, prsi silicij

Podobni izdelki