Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

10 Sesalna Načini Zraka Pulznega vala Wave Tehnologija, Zmogljiv vibratorji Nepremočljiva ponovnega Obračuna Sex Igrače Za Ženske Nekaj

€14.61 €11.55
  • Material: Silikonski
  • Postavka Vrsta: Vibratorji
  • Funkcija: za žensko pari
  • Blagovna Znamka: Vibefun
  • Blago Certifikat Kakovosti: 3C
  • Spolnost: No
  • Številka Modela: Vibratorji
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Ležala,
  • Velikost: sucking
  • Feature1: analni prsi vaginalne
  • Nespodobno Sliko: No

Novo

- +

O izdelku:

► Air Pulse Stimulacijo Klitorisa : klitorisa sesanju vibrator uporablja brezkontaktno tlak-wave tehnologije zagotoviti občutke, sesalne in spike ki vam najbolj senzacionalno orgazmov.

► Visoko Kakovostnega Silikona ABS Material:sesanju del je narejen iz premium kakovosti telo varno silikona, ki je zelo mehak in svilnat občutek, kot pravi kože.Preostali del je izdelan za vrhunsko kakovost ABS.

► 100% Nepremočljiva: Klitoris sesanju vibrator je 100% neprepusten za vodo, ki omogoča, da razišče zabavno iz vaše spalnice, da uživajo svoje pleasuring trenutke ob kopel in sprostitev v kadi.

► Zelo Tiho, Šepeta Le: Proizvede 10 sesalna načini s lažji za intenzivno.Ima zelo tiho in ohranja vašo zasebnost, da vas le, celo uporabnik komaj lahko slišim.

► Magnetni Polnjenje Tehnologija - Prenosne: To je magnetni polnjenje tehnologija naredi zelo priročno za polnjenje.Združljiva polnjenje vseh vrst polnjenje prek kabla USB naprave.To je prenosni in jih lahko vzamete kamorkoli želite.

Revolucionarna Sesalne in Pulzni Tehnologije :

Proizvaja 10 razlike v sesalno s lažji za intenzivno medtem ko vibracij, tudi v kombinaciji s sesalno od 6. intenzivnost ravni.

Je sesanju in pulzni moči, da bo to razlog za veselje, ki ga ni nikoli imel prej.

Lay-glava je namenjena za kritje vaš klitoris odlično in je narejen iz mehko, svilnato raztegljive silikona, ki se počuti kot pravi kože.

10 Sesalna Načini, ki se Meša s 5 Vibracije Načinov :

Klitoris sesanju vibrator ima 10 sesanju načini in 5 vibracij

načini, da se začne samodejno mešanje od 6. intenzivnost ravni.

100 % Nepremočljiva Design : Klitorisa sesanju vibrator je 100% vodotesen.

Vzemite zabavo iz vaše spalnice in uživati igranje z njo, pri čemer tuš in sprostitev v kadi.

Ne glede na to, priložnosti je mokro, spolzko ali suho, klitorisa sesanju vibrator, ki je vedno pripravljen, da vas prosim.

Tiho Šepetaje :

Klitorisa sesanju vibrator je še vedno tiho in zelo tiho.Ohranja vašo zasebnost kot prednost, nihče ne more slišati, da v sosednji sobi.

Magnetni Polnjenje prek kabla USB Tehnologija :

Zelo enostaven in priročen za polnjenje zaradi to, USB magnetni polnjenje tehnologija.Združljiv z vsemi USB polnjenje naprave. 1,5 ure brezplačno, ponuja 2 uri užitka!

Kompaktna Oblika :

Zaradi majhnosti, je vedno pripravljen potovati z vami.Zelo priročen in enostaven, da se shranijo v vaš predal, vrečko ali kateri koli majhen zabojnik.

Oznake: rudnik seks igrače, zrak purifi, seks igrače, bdsm igrač, analni, vibrat, erotično penis prstan, seks stroker, rose seks igrače, vroče seksi ženske, foto

Podobni izdelki