Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

10/20Pcs dvostranski Čarobno Pomivalni Ščetka za Čiščenje Gobo Kuhinja Jedi, Čiščenje Pad OBJEM-Obravnava

€5.64 €3.61
  • Številka Modela: pomivalni
  • Uporaba: KUHINJA
  • Blagovna Znamka: Aihogard
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Material: Drugo

Novo

- +

10/20Pcs dvostranski Čarobno Pomivalni Ščetka za Čiščenje Gobo Kuhinja Jedi, Čiščenje Pad OBJEM-Obravnava

Značilnosti:

1. Večnamenski Gobice za Čiščenje: kuhinjo, gobice so namenjeni za jedi scruber ali veggie scruber.Uporablja se lahko za pomivanje posode in zelenjava in sadje, v kuhinji.Ali ga uporabljajo v tuš, če vam je všeč, za čiščenje stranišča, korita, ali ogledala.

2. Visoko-kakovostni Materiali: Izdelana iz visoko kakovostnih Žične mreže, goba, najlon, varno za pranje posode ali zelenjave.Material je tako vzdržljiv, da ni treba skrbeti, da bo dobil deformirana ali raztrgane ali prask.Kakovost zagotovljena!

3. Enostavno Čiščenje: Ta pomivalni goba vpija vodo.To je enostavno čistiti in vzdrževati.Odporne na obrabo, odporen na praske, mehko, ne držijo, ne deformacije, brez absorpcije vode, brez ostankov.Samo sperite z vodo in ga postavimo v pomivalni stroj.Non-stick čiščenje kuhinjske gobice za lažje gospodinjstev.

4. Močan Goba: Odstranite madeže hitro in učinkovito.Zaradi svoje močne prilagodljivost, lahko odstopi, in stisne ga, kot vam je všeč.Vsaka goba ima obročem za enostavno shranjevanje in hitro sušenje.

5. Priročno: Odlično goba, široko uporabo območju, bogata pena, nežna nega.Za različne scenarije, kot Nalašč uporaba izkušenj, Čopič pot, obrišite zgornji tabeli, štedilnik.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Material: Žične mreže, goba, najlon

Velikost: premer je približno 12 cm in debelino približno 1,5 cm

Barva: naključno

10/20(neobvezno) x Pomivalni Goba

Oznake: krpo za sesalnik, ščetka za pranje perila, ščetka za čiščenje talnih, moč scruber, jed scruber, čopič jed, jed piling, čopič stekla, Stick, kopalnica silicij

Podobni izdelki