Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

WiFi Garažna Vrata Odpirač Pametna Vrata Vrata Controllor Združljiv Z Alexa za googlova Domača stran Smart Življenje Android za eWelink APP

€9.30 €8.74
  • Blagovna Znamka: Safurance
  • Številka Modela: 1
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: NOBEN

Novo

- +

Ta izdelek je WiFi smart stikalo podpira na daljavo nadzor vašega garažna vrata odpirač in spremljanje vrata stanje kadarkoli in kjerkoli v svetu preko APLIKACIJE na vaših mobilnih napravah(Android/ Za iOS ).Funkcije glasovni nadzor za Amazon, Alexa in Google Doma IFTTT, naprave za souporabo, vi pa lahko tudi nastavite ura za vklop/izklop vaša garažna vrata, ki naredi vaš dom pametnejši.

Specifikacije:

Barva: Črna

APLIKACIJE: Za eWelink APP

Napajanje: DC 5V

Vhodni tok: 500mA

Obremenitev Moč: 1000W

Pripravljenosti Poraba Energije: 2.5 W

Brezžični Standard: IEEE802.11b/g/n, 2.4 G

Brezžična Vrsta: Le 2,4 GHz, ne podpirajo 5G

Mobilni Telefon: Za Android in IOS

Glasovni Nadzor: Podpora

Namestitev: z Lepilnim Trakom

Senzor Žice Dolžina: 5M

Ukrep: 3-15 mm

Material: PC+V0

Delovna Temperatura: -15℃ ~ 80℃

Postavka Velikost: Pribl. 44.13 * 23.14 * 59.54 mm/1.737*0.911*2.34 v (L*W*H)

Značilnosti:

1. Daljinski vklop/izklop: Ga je mogoče upravljati na daljavo z mobilnega telefona kadarkoli in kjerkoli, samo za vklop GPRS signala.Obračali obstoječih WiFi omrežja in garažna vrata odpirač v enotni integrirani pametne naprave, potem lahko odprete & zaprite garažna vrata s preprostim klikom na vašem pametnem telefonu.

2. Časovni Razporedi: lahko nastavite urnike in ura open & zaprite garažna vrata.Upravljate vaša garažna vrata enostavno.

3. Glasovni Nadzor: lahko doseže glasovni nadzor za Amazon, Alexa, za googlova Domača stran/Gnezdo IFTTT, zelo priročno.

4. Naprave, skupna raba: lahko delite s svojo družino in prijatelji ali obiskovalci, so SEVEDA lahko vzamemo nazaj dovoljenja kadar koli.

5. Zgodovina Snemanje: lahko preverite garažna vrata odpiranje ali zapiranje zgodovino zapisi o APLIKACIJI, da se zagotovi varnost vaši garaži.

6. Članica Povratne informacije: delovanje lahko povratne informacije v dve smeri, to je stanje naprave in izklop lahko prikazane na APLIKACIJI v realnem času.

Enostavna Namestitev:

1. Moč naprave z DC 5V vmesnik in kabel micro USB.

2. Priključite Rdeče in Črne žice za vaša garažna vrata odpirač: Dal vsak konec istega terminalov kot stene gumb žice so prekinejo, da.

3. Priključite senzor in ga namestite stalno na garažna vrata z vijaki/nalepke/nosilec in tako naprej.

4. Nadzor naprave na vaš pametni telefon.

Paket Je Vključeno:

1 x WiFi Smart Garažna Vrata za Stikalo

1 x 2,5 2P Žice

1 x Micro USB Kabel

4 x Lepilni Trak,

Opozorilo: Tipalo s Kablom niso vključeni!!!

Opomba: Spodaj so kontrolni seznam pred uporabo naprave!

1. Vaš pametni telefon ali tablični računalnik naj bi priključili 2.4 G WiFi internet.

2. Naprava podpira samo 2.4 G Wi-Fi.Če uporabljate 5G usmerjevalnik (zagotavlja dve WiFi signalov: 5 G in 2,4 G), prosimo, izberite 2,4 G WiFi, da priklopite vaš pametni telefon

3. Prenesite in zaženite eWeLink Aplikacijo Prenos Aplikacije iz Trgovine.Ustvarite račun ali se prijavite v svoj eWelink račun.

4. Med seznanjanje postopka, poskrbite, da vaši iOS ali Android napravo in GV-DC5 so v območju vaš WiFi usmerjevalnik.

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: garažna vrata tuya, obrnite wifi, pametna vrata odpirač wic, bluetooth narečje telefon, 3d zlati prinašalec, vrata tipkovnica brezžična, gsm rele, inteligentni garažna vrata odpirač, vrata wifi, vrata gsm

Podobni izdelki