Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Leeseph Baterija Upravlja Poper Brušenje, En Gumb-Delovanje Električnega Morska Sol Mlinov, Kuhinja Orodja In Pripomočki

€16.38 €9.01
  • Vrsta: Mlini
  • Funkcija: Na zalogi
  • Material: Plastični
  • Mlini Tip: Sol & Poper Mlini
  • Certificiranje: SGS
  • Številka Modela: LPM061310
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Leeseph

Novo

- +

[Edinstven Design] Naša sol in poper set sestavljajo spice posodo, ABS telesa in nastavljiv coarseness keramike.Lahko se uporablja v kuhinji, piknik, zabavo in še več.Velikost izdelka je za 8,7" visok, do 2" širok.

[Jasna in Vidna] modra luč se vklopi, ko ste kar okusna hrana, lahko vidite, poper in sol, ki si dal v hrano.

[Nastavljiv Coarseness] lahko vklopite mlinček gumb, da izberete coarseness.veliko brušenje ravni za svojo izbiro.Omogoča fino zdrobimo, mlin in zmeljemo vaše začimbe iz fine grobe.

[Enostavno Uporabo] Samo vstavite začimb in baterije, prilagodite coarseness, nato operativni z Enim pritiskom na Gumb, Preprosto se dotaknite gumba samodejno melje želeno spice.

[High Quality] A močan motor, ki lahko zmeljemo vse začimbe, ki jih želite.Okusite sveže začimbe doma.Nudimo eno leto garancije, Če niste zadovoljni z izdelkom, vam lahko prejeli polno vračilo v 30 dneh od vašega naročila.

ZAKAJ Leeseph

Izdelek Poškodovan - PROSTO-ZAMENJAVA GARANCIJE Brez Tveganja Nakupovalne Izkušnje - V roku 15 DNI BREZPLAČNO VRNITEV Leeseph STRELE DOSTAVA Leeseph Člani, Da bi Dobili DODATEN POPUST Leeseph Zavezala, Da Ponuja VISOKO-KAKOVOSTNO Kuhinjo Izdelki

O Leeseph

Desetletja naše podjetje/tovarne, je bil Prvotno obliko Proizvajalec mnogih znanih tradicionalnih blagovnih znamk, saj veš, in ljubezen.Zdaj bi naše najnovejše kuhinjo izdelki neposredno z našimi v hiši Leeseph blagovne znamke na www.dsfu.si.Združimo strast in predanost z vrhunskih materialov in najnovejšo tehnologijo za proizvodnjo trajne kuhinjski pribor za vas na veliko večjo vrednost, kot tradicionalne blagovne znamke.Plačilo za kakovost in ne cena.Na Leeseph, smo ponosni na naše CHIAN NAREJEN premium kakovosti izdelkov.

Stranke, ki so si ogledali to postavko so si ogledali tudi

Oznake: mlinček električni mlinček, mlin poper, močna rastlina mlinček, mlinček zelišč, sol stresalnik, mlinček za poper, angl mlinček, kuhinjska sol stresalnik, KUHINJA, kuhinja orodje

Podobni izdelki