Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

12x55 High Definition Oko Teleskop in Hiter Pametni telefon Imetnik - 2018 Najnovejši Nepremočljiva Oko -BAK4 Prizma

€99.46
  • Blagovna Znamka: Solomark
  • Številka Modela: 1255
  • Vrsta: Oko

Novo

- +

Gosky Skyhawk 12X55 HD High Power Prizmo Oko

Posebej izdelana za vse outdoor navdušenec, to oko je kot nalašč za pohodništvo, lov, plezanje, opazovanje ptic, opazovanje divjih živali in kulise in druge dejavnosti na prostem.To prinaša svetu bližje in zagotavlja slike visoke ločljivosti z zelo natančno barvno reprodukcijo.To vam omogoča, da opazujete cilj v daljni svet z bolj res-za-življenje podrobnosti.Vključeni pametni adapter vam omogoča, da posnamete in snemanje lepota povsod okoli vas.Tako lahko delite zabave z vašo družino in prijatelji.

Prednosti in glavne Značilnosti

1.S sestavo funkcije 12X55 povečavo.V 12X high power povečavo zagotavlja najboljši pogled v vaš prostem avanture.glejte 12X bližje, z jasno in svetlo sliko z 55mm tovarniško izdelane cigarete zelena film cilj objektiv omogoča večjo prepustnost svetlobe in svetlostjo. 2. Velika BAK-4 Prizmo znotraj, v celoti Multi-coated Zelena Cilj Objektiv Premaz in prevlečeni modra okular - Krepitev ključnih funkcij oko, bo vaš pogled svetlejši, jasnejši in čiste slike. 3 .Trden Okvir in gume oklep - Njeni tesen vgradnjo varstvo naredi, da je uporabna za prenesejo v najtežjih vremenskih razmerah.Gume oklep s progami, ki omogoča udobno za uporabo in ohranja zdrsne iz roke. 4. Nepremočljiva, fogproof, prah-dokaz, in shockproof design - Popolnoma zaprti in 100% dušika, ki je napolnjena naredi megla in dež dokazilo preprečevanje vlage, prahu in delcev v notranjost oko. 5. Uporabite z ali brez očal - Nastavljiv oči-cups sukanci navzgor in navzdol za udobno gledanje z ali brez očala. 6. Na osnovi monocular je stojalo, niti, ki ustreza vsem standardom stojala.

Specifikacije:

Žarišče Sistem: Center Prizma: BAK4 Vidno polje: 325ft/1000yds Polje Kota: 6.5 Stopinj Izhod Učencev: 4.2 mm Izhod Olajšave: 18 mm Dimenzije(v): 2.19(L)x3.25(W)x5.45(H) Teža: 15.85 oz Barva: Zelena Vojska

Ujeti lepoto v oddaljenih

Priloženi Gosky novo različico pametnega telefona je vmesnik je združljiv s skoraj vseh blagovnih znamk pametni telefon na trgu.Uporablja se lahko za iphone X, 8p, 8,7 p, 7, 6, 6s, 6plus, 5, 5, Samsung GALAXY S6, S6 Rob, S5 , Upoštevajte, LG, HTV, Sony, in še veliko več.

Oznake: telefon nepremočljiva, 16x52 oko, oko pametni telefon, telescop, oko telescop, BAK4, daljnogled oko luna, telefon telescop, kateri je daljnogled stojalo, digitalni teleskop pametni telefon

Podobni izdelki