Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Deformacije Parkour Čevlji Štiri Kolesa Krogih Čevlji, Rolerji Čevlji Odrasli Otroci "Unisex" Runaway Rolerji Štirih Kolesih

€120.56 €84.40
  • Atletski Tip Čevlja: Rolerji
  • Blagovna Znamka: keptfeet
  • Spol: Unisex
  • Podplat Materiala: Gume
  • Zgornji Material: PU
  • Sezona: Vse letne čase
  • Poreklo: CN(Izvora)

Novo

- +

Deformacije Parkour Čevlji Štiri Kolesa Krogih Čevlji, Rolerji Čevlji Odrasli Otroci "Unisex" Runaway Rolerji Štirih Kolesih

Značilnosti: 1. Praktično Gumb: čevlji funkcija edinstven neviden gumb, da preprečite nehoteno odpiranje.In je gumb na zadnji strani čevlja, pritisnite in kolo se bo odprlo.Pritisnite in držite gumb, potiskanje kolesa v spodnjo ploščo in jo sprostite.

2. Udobno Nositi: čevlji značilnost zgornjega dela stopala pad strukturo za učinkovito zaščito pete in da čevlji bolj udobno nositi.

3. Široko Prijave: čevlji so stilsko in kul, in deformacije čevlji so super za drsanje, stranka, disko, ples, rojstni dan, Božič.

4. Enostavno: je Majhna in lahka, enostaven za prevoz, prosimo, da namestite na ravno čevlji, Odpravo težav prevoz in montaža.

5. Varen in Praktičen: čevlji so dobro ravnotežje, tako da boste lahko preprosto nadzorujete telo je center gravitacije, in čevlji so varne za uporabo in lahek.

Specifikacije:

Ime: Deformacije Drsanje Čevlji

Kolo material: ABS

Kolesa: PU kolesa

Edini material: EVA + gume

Velikost: 31-43

Nosilnih: 300kg

Uporablja spol: moški/ženski

Seznam Vsebine:

1 x valjev Čevljev

Skupno reševanje problemov metode:

1.Stikalo je zaljubljen in ne morejo biti obrnjeno: lahko orodje, ki se vstavi na rob krožno luknjo stikala, da potegnite stikalo.

2.Stikalo, ki je ni mogoče odpreti: Preverite, če je kolo je pritrjeno preveč tesno.Če je kolo je preveč napet, zamenjajte levo in desno kolesa

3. Kolesa niso v kraju: čiščenje nečistoč v oklepaj, dodajte nekaj mazivo trenja deli in preklopi med oklepaje.

4.Kolo ne se samodejno zaprejo in prikaže: pritisnite tipko del klipnjača med zadnja kolesa, da bi se na želeni pin popolnoma potisnite v režo.

Opombe:

1.Pri odpiranju in nalaganje kolo, prosimo, prepričajte se, da je smer puščice v pokončnem položaju, in nato tapnite stikalo z določeno silo (trenutna vpliva sile).

2.Smeri puščice ni vertikalni zaklepanje.To je stanje, varnostne ključavnice.V zaklenjenem stanju, ne morete preklopiti na kolo.

Oznake: pogovor valjev čevljev, parkour majica s kratkimi rokavi, zavezat rolerji dekleta, barbie inline rolerji, mala vožnjo kolesa, roller zavezat, usnje roller čevlji, converse all star comme des garcons, otroci fant valjev čevljev, valjčni skate

Podobni izdelki