Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Ravni Napetosti Pretvornika, 8-Kanalni NPN/PNP, da NPN 5V/24V Kvadrata Signala Pretvorbo Modul Ravni Pretvornik 10MHZ

€23.64 €14.66
  • Vrsta Motorja: dc motor
  • Blagovna Znamka: VBESTLIFE
  • Debelo: Podpora
  • Funkcija 3: Ravni Napetosti Pretvornika
  • Teža: 170g(approx.)
  • Funkcija 1: 8-Kanalni Ravni Pretvornik Modul
  • Model: 8-5V24V-D
  • Številka Modela: 8-5V24V-D Ravni Napetosti Pretvornika
  • Kanal: 8-Channel
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Napajanje: DC
  • Velikost: 11*9*5cm/4.3*3.5*2in
  • Funkcija 2: Stopnja Konverzije Odbor

Novo

- +

1pc Ravni Napetosti Pretvornika, 8-Kanalni NPN/PNP, da NPN 5V/24V-D SquareWave Signal Pretvorbo Modul Ravni Pretvornik 10MHZ

Opis:

Ta raven pretvornik se uporablja predvsem za PLC ali MCU vmesnik ujemanje z drugimi vezji, zunanje vezje signal stopnja konverzije vezja,ali drugi ravni pretvorbo med krmilnih tokokrogov.Ta modul lahko pretvori 8-kanalni signale hkrati, z uporabo izolacije čip za 10MHZ pasovne širine, ki lahko učinkovito garancije hitrost in celovitost signala.

Značilnosti: modul lahko pretvori vnos 5V ravni signal, da 24V ravni signala, ali pretvoriti vhod 24V nivo signala na 5V ravni signala.Prav tako lahko pretvorite signal na 5V 5V, ali 24V, da 24V ravni, in izolat vhodni signal in signal prek optocoupler, ki se lahko izboljšuje anti-motnje sposobnosti vezja.Vhodna glasnost lahko nastavite z DIP stikalom, 24V izhodni nivo, je NPN OC izhod, izhod tok 100mA.To je spreobrnjenje in ojačanje vezja, dober , močan vozniško sposobnost.Združljive s skupnim-katodni ali skupnih-anodo vhoda, ujemanje Evropski in Japonski PLC vmesnik standardi.Združljiv z AC/DC vhod napajalni vmesnik, zasnovan z močjo lučka.Ko izhod je izbran kot 24V ravni, je NPN OC izhod, z največjo 1A nosilnosti.24Voutput je OC izhod (NPN open collector vezja izhod), če želite preizkusiti, izhod, to je treba dodati, upor, ki se običajno uporabljajo 10KR upor.Pri pretvarjanju signalov 24V ravni, napajanje vhod je treba 24V.Pri pretvorbi signala na 5V ravni, napajanje vnosa, se lahko med 7V-35V.Lahko uporabite 4pcs M3 standoffs(niso vključene), da ga namestite.

Specifikacije:

Model: 8-5V24V-D

Kanal: 8-kanalni

Vhod: NPN ali PNP, 5V ali 24V ravni squarewave signal

Izhod: NPN 5V ali 24V squarewave signal

Velikost: 11*9*5 cm/4.3*3.5*2v

Teža: 170 g(pribl.) Stikalo SW1 SW2, SW3 SW4 SW5 SW6 SW7 SW8 Vnos 5V Ravni NA NA NA NA NA NA NA NA Vhod 24V Ravni OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF OFF

Paket Vključuje:

1 x Ravni Pretvornik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O ladijski

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

9. BR kupec, prosimo, navedite cpf ali cnpj, bo bolje za vas, da se je bolj hitro.hvala

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dsfu.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: lexus rx330 distančniki, xl lestenec krog, adut kitajski donatorjev, sigsauer sp2022 mag, žena f mama šef vrh, svila zaslon 8 barve, trak 22 mm povezavo pin, spider man igre jar, pnevmatike chaoyang700x28

Podobni izdelki