Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Prst Oximeter Oximetro De Dedo SPO2 Impulz Oximeter Oximetro De Pulso Pulsioximetro OLED PR Gospodinjstvu Zdravje Prenosni Oxymeters

€20.61 €11.34
  • keyword1: oxymeter watch
  • keyword4: oximeter bluetooth
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Uporaba: Prst
  • keyword2: spo2 smartwatch
  • Postavka Vrsta: Oksimetrija
  • keyword3: impulz oxymeter OLED
  • Blagovna Znamka: JZIKI

Novo

- +

Značilnosti

1. Kakovost OLED zaslon, 2 smer za branje. 2. Parametri: SPO2 (Pulse Kisik Nasičenost), PR (srčni Utrip) 3. Mini velikosti, prenosni in preprost postopek. 4. Natančno branje, nekaj sekund, da bi dobili podatke. 5. Samodejno, vklop, izklop v 8 sekundah, ko ni meritev. 6. Primerna za športe na Prostem, Planinarjenje in Gospodinjstvo, zdravje itd. 7. Primerna za starejše ljudi, ljudi z težave z dihanjem, ali ljudje, ki pogosto radi šport.

Prosimo, Upoštevajte,

Kisik nasičenost običajni arterijski krvi je 98%.Če je manj kot 94%, se šteje, dovolj kisika.Poleg tega, normalni ljudje, je srčni utrip in srčni utrip sta enaka.Na splošno med 60-90-krat na minuto.Vendar pa, v primeru gibanja in stres, srčni utrip se lahko poveča.

Specifikacije

- SPO2 Merilno območje: 70~100% Ločljivost: ±1% Natančnost: ±2% (70%~99%), nespecificirano bazno olje (

Seznam vsebine:

- 1 x Utrip Oximeter - 1 x angleški Uporabniški Priročnik - 1 x Vrv - 1 x Vrečko za Shranjevanje (Odvisno od tega, ali jo izberete)

Politika Vračanja Podrobnosti:

1.Če imate okvarjen element, ki ga želite vrniti ali popust.Prosimo, pišite nam v roku 2 dni od prejmete pošiljko. 2.Povrnili vam bomo denar za vas, ko smo dobili vrnete elemente ali zamenjajte element za vas. 3. Vse se vrnete elemente, mora biti priložen je original embalaži in pribor.Naročnik je odgovoren za stroške dostave o vrnjene artikle.

Garancija

1. Ena let omejena Garancija proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.PROSIMO, POTRDITE, DA SE STRINJATE Z VSEMI ZGORAJ NAŠTETIH POLITIKE OB NAROČILU NA www.dsfu.si!

Povratne informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: za zdravje, preprost prst impulz oximeter, mini projektor, boxym oximeter, merilnik kisika, pc monitor, oximet, hakko oled, fm radio, eyedrop

Podobni izdelki