Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

100 cm Notranja Zunanja Swing Za Odrasle, Otroci Igrače za Otroke Zabavno, Noro Igre, Prosti Čas

€49.25 €36.44
  • Starostni Razpon: > 8 let
  • Material: Kovine
  • Vrsta Ponudbe: Na Zalogi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Opozorilo: Starosti
  • Številka Modela: Spider Web Drevo Swing
  • Značilnosti: na prostem

Novo

- +

Značilnosti:

1. 40"Krožnik mat swing lahko podpira do 600 funtov na elastični gnezdo ročno pleteni pajek oprtnice za otroka - in še nekaj prijateljev - fit 2-3 otroci.

2. 100% varno in udobno vožnjo.Ta izjemno velik ovalni okvir je narejen iz čvrst jekla zavit v oblazinjenje in trajne pleteni plastične vrvi.Trajno polipropilen vrv ustvarja spider-splet kot mreže z udobno podporo.

3. Krog spletne drevo swing je 40" Premera, ki je dovolj velik za več otrok, za swing in igrajo skupaj - spodbujanje timskega dela in socialne spretnosti, ponujajo neskončne ure zabave.

4. Naše swing je odporen in odporen na vse vrste vremena.Zložljiva zasnova je priročno, ko je šel v Park, stranka.Odlično darilo za otroke, vnuke, playmates, rojstni dan, Božič, Piknik na prostem, BBQ, stranka.

5. Visi iz 2 točke, za mahati vrh vrvi so jekleni obroči, ki povezovanje z nastavljivo vzmetenje vrv do 70"dolgo od sedeža za povezavo točka — visi skoraj kjerkoli, ali montira od drevesa, swing set, ali žarek v hiši — zasnovan za varno namestitev.

6. Največji Nagib 45° 3 barve za izbor.Posebej zasnovan za otroke,otroci,najstniki,in bo primeren tudi za odrasle.Priporočena Veka: 5+

Paket je vključeno:

1x Spider Web Drevo Swing

/ O ponudniku /

Na Čas Dobave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena čas dostave

Več Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključek

Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju

Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: noro igrača slika, otrok swing, Swing, swing drevo, sončne pajek, za odrasle zabave, viseči mreži, drevo, kriket, broška pajek, stol kariran

Podobni izdelki