Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

32-Pin Adapter Kabel Pogled od Zadaj Kamero Žice Za Honda Za CRV Za CR-V 2012~2016 Avto Priključek Originalni Video, RCA Vhod

€10.36 €9.02
  • Ime Modela: YCP-1059
  • Napetost: 12V
  • Vmesnik: AV-Out
  • Out Power: 1W
  • Vrsta Materiala: ABS
  • Posebne Funkcije: video vhod RCA adapter
  • Element Teža: 0.18kg
  • Postavka Velikost: 0.2-0.8 Meter
  • Postavka Vrsta: Kabli, Adapterji & Vtičnice
  • Blagovna Znamka: yeshibation

Novo

- +

Originalni Video Vhod Stikalo RCA Priključek Tok Žice Kabel

Za Poprodajnem Zadnji Fotoaparat Povežite Z Avtomobilom Origianl Zaslon

Prilagojeno modeli: Za Honda Za CR-V 2012~201 6 (avto z izvirno majhen zaslon)

namenska, lahko neposredno namestiti izvirno avto zaslon, za doseganje obračanje slike, neposredno na plug, ni treba spremeniti vrstico, lossless namestitev!

Posebno Obvestilo:

Ta adapter žice niso za vse Honda za Državljansko Avto, preverite, skrbno in poskrbite, da je vaš avto izdaja bomo pokazali v nadaljevanju.Najlepša hvala.

O Ladijski: 1.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo in kupca informacije pravilne, preden jo kupite.Da bi se izognili prevozu zamude. 2.Blago bo urejen v roku 3 delovnih dni po plačilu se zbrišejo.Dostava-1 Načine.Smo običajno ladje, ki jih Brezplačna Dostava / Post Registriranih Air Mail in www.dsfu.si Standardne Dostave, DHL, EMS, ARAMEX, je za Kupce.

2.Zda, Kanadi, Avstraliji, Rusiji, Evropi in Državah, so naši vodilni na trgu.Mednarodni Kupci---Prosimo, Upoštevajte: 1. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali ladijskega stroškov.Te stroške kupca odgovornost. 2. Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.Politika vračanja in storitvami za Stranke: 1. Pokvarjena in poškodovanih izdelkov bo ponudil zamenjavo ali povračilo denarja, nas kontaktirajte v roku 7 dni in poskrbite, da boste dobili smo se vrnili naslov, preden se vrnete naročila. 2. Poskrbite, da vrne blago v prvotno stanje.Povratni prevoz stroške plača kupec. 3. Smo lahko plačate vrnitev stroškov dostave, če vrnitev je posledica naših napak.Povratne informacije: 1. Smo pošten prodajalec iz Kitajske.Vse predmete, ki pridejo z dobro kakovostjo in 100% čisto nov. 2. Naše normalno poslovanje je ura Pon do Sob 8. do 6PM čas na Kitajskem.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 24 ur. 3. Cenimo vaše povratne informacije in veseli, odgovoriti na vsa vprašanja, ki jih imate, vas prosimo, da nas kontaktirate, bomo to za vas, če mi lahko.Prosimo, vzemite si čas, da pustite 5 star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev. 4. Prosimo, pišite nam na prvi pred daje negativne povratne informacije.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo. 5. Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta.Upam, da bomo lahko vzpostavili dolgoročno poslovno.

Oznake: toyota rca pretvornik, corpo, cr v primeru 2008, 32v lifepo4, crv, kabel za avto rearview fotoaparat, greenyi fotoaparat, avto motherboard, drl crv, auto pin

Podobni izdelki