Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Strani Strelec LED Stroka Luči Z Strobe Dvojni Strani Rdeče DRL Spot Vožnje Delo Luči za Tovornjak ATV SUV UTV 4x4

€20.72
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Stopnja: 120 Stopinj
  • Žarek: Svetlobni pramen
  • Položaj: Srednja
  • Vstop Varstvo: IP67
  • Barvna Temperatura: 6000K
  • Življenjska doba: nad 30000hours
  • Velikost: 4 Inch
  • Nosilec materiala: Nerjaveče Jeklo
  • Blagovna Znamka: MOVOTOR
  • Utripajoče barve: Oranžna,Modra,Rdeča
  • Zunanje Testiranje Certificiranje: ce
  • Moč: 36W
  • Vrsta: Delovna Svetilka
  • Barva Svetlobe: Bela
  • Posebne Funkcije: utripa strani strelec delo svetlobe,
  • Kot Snopa: Combo
  • delovna temperatura: -40 do +80 Celzija
  • Ime Izdelka: Strani Strelec Utripa Lučka
  • Material: Tlačno liti aluminij ohišje

Novo

- +

Strani Strelec LED Stroka Luči Z Strobe Dvojni Strani Rdeče DRL Spot Vožnje Delo Luči za Tovornjak ATV SUV UTV 4x4

Opis: Dvojni Strani Strelec LED Luči Za Širši Pogled Območju, Rdeče Strani Luči Izhodne Mehke Svetlobe, Da se Izognemo Oči seva In Odprava Bleščanja Moč: 30W/KOS, 60 W/Par Napetost: 10-24V DC LED Čipov: Visoko Intenzivnost Led Svetilnosti: 2000LM/KOS, 4000LM/Par Material: Trajno vlivanju Aluminija Zlitine Stanovanje, Težka PC Delovanje Objektiva Temperatura: -40°C-80°C Temperatura Barve: 6000K&3000K Življenjska doba: 30000 Ur Nepremočljiva: IP67 LED Off Road stroki razsvetljavo modeli: 1.Strani Strelec rdeče svetlobe, kot je DRL z bliskavico, se na funkcijo; 2.Svetlo belo razsvetljavo v srednjem delu; Kako, da bi dobili rdeče strani strelec flash? 1. Vklop za vklop / izklop, rdeče zasveti(bivanje); 2. Po izklopu, znova Vklopite, rdeča lučka bodo flash.Bliskavica funkcija je na flash pa na lastno pobudo, lahko preklopi med vključeno (bivanje) in flash funkcija.Ne more preklopiti na različne strobe načinov.Paket je Vključeno: 2 x 4 Palčni Led strani Pod Osvetlitev 2 x namestite nosilec za ohišje in potrebni vijaki in sorniki 60-VATNE Strani Strelec LED Luči, Žice Graf: Črna Žica za Negativne Rdeča Žica za Belo Mesto Svetlo Rumena Žica za DRL in Stroboskopske Načini Opombe: lahko povezuje črno žico in rumeno žico skupaj na stikalo, potem bi lahko Preklopite med načini se je DRL in stroboskopske funkcijo s tem stikalom.(žice stikalo ni vključena)

Značilnost: Poplave Pramen : tri-stransko LED luči bi nam čudovit vizualni užitek, 6000K učinkovito prižgejo celotno naprej temno cesti.Satety Doma : 180 stopinj vodoravno žarek Povečali maksimalno osvetlitev pokritost, ki jih je VODIL tri-stransko delo svetlobe, z utripajočo funkcijo svojo vožnjo varnost in užitek pri vožnji ponoči Visoko kvaliteten Material : Visoko kakovostni aluminij zlitine primeru z 12 LED žarnice za daljše življenje in čvrsta.IP67 nepremočljiva stopnja in 100% quakeproof poskrbite, da ga je mogoče uporabiti v močnem dežju ali krutem okolju.Super Opremljanja : Sprejetjem premium Led, svetloba mehkejša, non-glare, zaščitijo vid.Se popolnoma prilegajo za vse 9-30v vozil in naprav, lahko fit različne vrste off road, tovornjak, težka, jeep, SUV, ATV, UTV, avto, čoln, itd Uporaba : osvetljena in z strobe funkcijo.Uporablja se lahko za delo luči, žarometi, obračanje luči, zavornih luči, pomožne luči, meglenki, razsvetljava, itd.Uporaba: lahko uporablja za različne vrste tovornjakov, Off-road vozila, 4x4, Vojaške, Rudarstvo, Turizem, Kmetijstvo in Težke Opreme itd Za Off-road vozilo: kot Wrangler, SUV, UTE, 4x4 ,4WD, ATV, UTB , Golf, Za Toyota ,Tacoma, Chevy, Za Nissan Titan ,Silverado, Pathfinder, Za Hummer H2 H3, Za Yamaha Viking, Dodge Ram, Za Ford F150 F250 F350. Posebno vozilo(požar motorja, reševanje vozila, komunikacije vozilu, v vojaški ukaz vozila) viličarja, vlak, ladjo, avtobusom, in tanki itd.

1. Prodajalca Način Dostave vedno uporabite Standardni logistike in Hitro logistike, kot so DHL,Fedex, IE,Fedex, IP, TNT,UPS,EMS,Kitajska Post Zraka Parceli, Kitajska Post Air Mail,itd.Razen Rusija,Brazilija , Venezuela in samoti.To bo po EMS,Kitajska Post Air Mail,itd.Čas približno 30 do 90 delovnih dni.

2. Vsa naročila, bo ravnalo v 3-7 delovnih dni od ponedeljka do petka, Razen Kitajske Počitnice.

3.Uvoz Davki in dajatve, niso vključene v postavko ceno ali poštne stroške.Ti polnjenjem kupca odgovornost.

4.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu.Hvala.

5. Če je niste dobili, se v čas poštnine,prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja, Bomo preverili, ki jih s post office in običaje.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3.Dokazov Vodnik:

1).Fotografije razbitega žarnice

Boste morali, da posnamete jasne fotografije in nam pišite.Fotografije morajo vključevati žarnica z vklop in izklop.

2).Video posnetki zdrobljen žarnice

Če so fotografije, ki niso mogli dokazati, LED žarnice so napako, a video je potrebno.Povežite bučke z 12V napajalnik in nam pokaže, v videoposnetek, ki ga priključena žarnica pravilno z napajalne kable.Hvala.

Opozoriti: Umetno poškodovana, je ne vključijo v politiko vračanja.

Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev,vljudno prosim, da nam 5 zvezdic povratne informacije, ko prejmete paket.

Oznake: drl led, tovornjak priklopnika, lučka led, led konec vrstice, bika trak, močan zid, led, stroki, vrata utv, le svetloba

Podobni izdelki