Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Roidmi NEX Nevihta Ročni Akumulatorski sesalnik 2 v 1 Čiščenje in Zbiranjem Magnetni Polnjenje APP Nadzor

€397.05 €377.19
  • Vrečko Ali Brez Vrečke: Brez vrečke
  • Napetost (V): 100-240V
  • Čas Rezervacije: No
  • Litij-ionska baterija: 2500mAh
  • Turbo Krtača: Da,
  • Prah Polje Prostornina (L): 0,5 L
  • Številka Modela: XCQ06RM
  • LCD: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Teža Izdelka: 2,6 kg
  • Čas Polnjenja: 2.5 h
  • Prah Shranjevanje Tip: Ciklonski Prah Vedro
  • Velikost(mm): 1200*260*160
  • Blagovna Znamka: Xiaomi
  • Življenjska Doba Baterije: 10min High Power / 60moj Normalno Moč
  • Daljinsko Upravljanje: No
  • Certificiranje: ce
  • APP nadzor: Da,
  • Vrsta Filtra: HEPA
  • Namestitev: Ročni
  • Posebno Sesalna Šoba: Multifunkcijski Kombinirana Krtača
  • Funkcija: Za Suho in mokro
  • Hrup: 72dB
  • Dolžina kabla (m): Brezžično omrežje
  • Čiščenje Poti: Naključne Vrste
  • Moč (W): 435W

Novo

- +

Roidmi NEX Nevihta Ročni Akumulatorski sesalnik 2 v 1 Čiščenje in Zbiranjem Magnetni Polnjenje APP Nadzor

* 2 v 1 čiščenje in zbiranjem/120,000 vrt. / min brushless motor/60 minites teče čas/Wireless stroškov z magnetno/ Air-X ločevanje prahu/Šest-stopenjski filtrirni

Skupaj svetovnih visoko kakovostne dobavitelje

(Izdelka je malce draga, ampak kakovost je res dobro, da je vredno ceno)

2 v 1 čiščenje in zbiranjem

Nekaj nas je uživajte početje brisanje prahu in tal čiščenje opravila, kot včasih je lahko zelo težavno in zahteva tako veliko čiščenje orodij, ampak za gospodinjstvo deloval nemoteno ti dolgočasno in zamudno naloge mora biti narejeno.Čiščenje trdega lesa tla je lahko velik problem v našem vsakdanjem življenju in običajno imamo za očistiti dvakrat.Najprej smo na vakuum stran ves pesek, hišne las in prahu, nato pa obrišite z mop.Zakaj ne združimo in 2 korakih, skupaj in ne delovna mesta hkrati?Zato, ROIDMI je izumil NEX Neurje s Čarobno Mop Polje, zaradi česar čiščenje & opravila lažje in bolj prijetno!

Z vodo-odpornih roller čopič in magnetno zbiranjem sestavni del - Mop Polje, na katere lahko shranite 180 ml vode, kar potrebujete, da ga napolnite z vodo in jo pritrdite na krtačo glavo.nato se vam bo omogočilo, da globoko očistite madeže in umazanijo na talnih bolj učinkovito samo v enem preprostem koraku.Država umetnosti tehnologija: ISD - Inteligentni Počasi Kaplja, patent iz ROIDMI je sprejet.Z ISD, smo lahko nadzor hitrosti vode kapljično, da pad mokro, vendar brez gospodarstvo preveč vode.To je idealno stanje za zbiranjem na trda tla.

Namestitev/odstranitev traja le sekundo Vakuumski prvi in nato zbiranjem ob istem času.ROIDMI NEX Nevihta bo v pomoč, da vam prihranimo veliko časa in truda, kot ga ne potrebujete dodatnih orodij za čiščenje tal več!

Redna roller čopič ni mogoče uporabiti, ko je mokro.ROIDMI NEX je razvil novo generacijo nano ravni nepremočljiva optični valj čopič za blok vode od vstopa na valj krtačo in ga zavrtite, da se posuši.

Zbiranjem Brez Truda Z zbiranjem naše roke na 270° kota, ki se lahko očistijo bolj udobno.

Presenetljivo nadgradnjo Uspešnosti

Novi gen Motorja-X brezkrtačnih motorjev vrtljajev na do 120.000 vrtljaji na minuto na minuto na pomoč pri pripravi 145 AW in 23500 Pa močna sesalna, da celotnega stroja povečala za 30% odsesavanjem.Zajemanje globoko navzdol umazanijo ali lase temeljito.

Z Air-X ločevanje prahu tehnologije, ki jih proizvaja neposredno odsesovanje več ciklonov, da se prepreči blokiranje in obdržati močnejši sesalna za več.

Dok je polnilnik, samo preprosto spustite vaše Roidmi NEX akumulatorski sesalnik v stensko montirani na napajalno postajo, pripravljen za zgrabi in pojdi.

Z veliko prostornino valja čopič,ga je enostavno zanič v velikih ali majhnih delcev,različnih roller ščetke krtače, valja,izpolnjuje potrebe čiščenja okolja

Šest-stopenjski Filtrirni

V Roidmi NEX vakuumske zajame alergenov in izstreljuje čistilec zraka, kot zrak, ki ga dihajo.

To se dotika podrobnosti

Triple zmanjšanje hrupa design Hrup, se zmanjša za 10% Prvi: Motor-X brushless motor,Odpravo težkih hrupa Drugič:Zrak-X vetrovnikih optimizacija Tretjič: Zadaj, zmanjšanje šuma filter

Čistilo Za Varstvo Če prvi filter demontaža bo samodejno preneha delovati, da bi se izognili motornih škode, ki jih povzroča vdihavanje delcev

LED osvetlitev je lahko vklopljen za čiščenje temne kote

Povežite našo aplikacijo, prek Bluetooth in si lahko ogledate različnih pogojih.kot so baterije,zamenjajte filter,čiščenje, čas itd.

Magnetni brezžično polnjenje

Magnetni brezžično polnjenje Prvi akumulatorski sesalnik, ki prihaja z inovativno magnetno brezžični polnilnik, ki omogoča polnjenje in shranjevanje lažje.Magnetni dock je na polnilnik, samo preprosto spustite vaše ROIDMI NEX akumulatorski sesalnik v stensko montirani na napajalno postajo, in pripravljen, da jo zgrabi in pojdi.

Večnamenski čopič za različne situacije

1,5 KG Lahek,doseči visoko mesto preprosto.

Za sesalnik se ne uporablja samo za čiščenje tal.Prav tako lahko uporablja za čisto svoj kavč, posteljo, duška, tipkovnica, police, omare in veliko drugih stvari.ROIDMI NEX Nevihta je samo akumulatorski sesalniki, ki prihaja z veliko šob in ščetke, vključno z Električnimi pršic čistilo krtačo, mehko roller talna krtača, ogljikovih vlaken roller krtačo, stretch cev, crevice orodje, brisanje prahu krtačo, in ščetka za čiščenje.Vse skupaj 7 čiščenje dodatki.

Seznam Izdelkov

Električni pršic čistilo krtača + mehko roller talna krtača + ogljikovih vlaken roller krtača + stretch cev + crevice orodje + prahu krtačo + čiščenje krtačo.

Strogo testiranje, da se zagotovi visoka kakovost

Merjenje hrupa,Sesalna test,Visoke in nizke temperature vpliv test.

Znamka: ROIDMI Tip:sesalnik Model: Roidmi NEX XCQ06RM Barva:Bela Podrobnosti Izdelka Napetost: DC 28.8 V Moč: 435 W Sesalna: 23500 Pa Načinu Čiščenja: 3 APP ROIDMI: Podpora LED Induktivna Lučka: Da Magnetni Absorpcije Vesa: Da Hrupa: 72 dB (A) Litij-ionska Baterija Kapaciteta: 2500m AH Uporaba Čas: 10 min High Power / 60 min Normalno Moč Čas polnjenja: 2.5 h Prah Rezervoarja: 0.4 L Uporaba Področje : 350 Kvadratni meter Teža & Velikost Izdelka teža: 2,6 kg Teža: 5,3 kg Proizvod velikost (dolžina x širina x višina): 1191 × 259 x 158 mm Paket velikost (dolžina x širina x višina): 600 x 340 x 187 mm Vsebina Paketa 1 x Roidmi NEX Akumulatorski Palico sesalnik 1 x Uporabniški Priročnik

Oznake: d530, f8 roidmi, xiaomi dreame t20, uradni xiaomi, mi xiomi, mi robot vacuum sdjqr02rr, recambii xiaomi vakuumske, robotock, roidmi x30, čisto jasno

Podobni izdelki