Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

1000w High Power Diy Disk Trajnih Magnetov brez jedrne Generator Nizko Hitrost Visoka Učinkovitost

€218.83 €201.32
  • Certificiranje: CE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Klimatska Naprava Deli

Novo

- +

modname=ckeditor

To je jedro-brezplačno in core-brezplačni test učinkovitosti

Smo posebej dveh vzorcev, enako magnetno jekla, v nespremenjeni količini in merjena z enako hitrostjo.Ustrezni parametri so prikazani v tabeli 3:

V istem primeru magnetnega analiza

A) teoretične analize

Spodaj, nadalje smo analizirali zgornjih enačb (1), (3), (4), (5), (6) in (7), in to ni težko, da bi dobili od njih.Tako dolgo, kot je:

Od 3 = 4 (10)

Za enačbo (10) da bi bilo res, moramo povečati F magnetni togost 3, to je povečanje magnetomotive sile s povečanjem količine magnetni togost.

Hkrati z analizo vzorca rezultati v 3 in združuje z teorijo, ni težko vedeti:

Brez jedrne generator učinkovitost eta 3 = (P + P copper potrošnja trenja)/P vhod (11)

So ključni generator učinkovitost eta 4 = (P železa trenja poraba + P + P)/P vhod (12)

Testni vzorec:

Skozi zgoraj navedene teoretične analize v skladu s to zahtevo, smo si non-core generator znova, da se zagotovi, da navijanje parametri so enaki, tako, da prilagodite količino magnetni jekla, napetost, ki je enaka, in na različnih rotacijski hitrosti, non-core generator in generator z jedro so znova v primerjavi, rezultati so prikazani v tabeli 4 in tabeli 5:

Kot je razvidno iz tabele 5, se pod enakimi pogoji z enako magnetno moč, učinkovitost core-brezplačno generator je boljša kot jedro-brezplačno generator, vendar prednost ni očitna pri nizki hitrosti.Kot hitrost povečuje razlika med jedro-brezplačno in core-brezplačno učinkovitost postopoma odpira, in core-brezplačno generator lahko pretvori energije še bolj učinkovito.

V dejanski proizvodni proces, ki se pod enakimi energije, enak izkoristek, brez jedrne jedro težo manj kot polovica teža samo, približno v eni od treh ali tako, ob istem času, ker brez jedrne so večje napeljave prostora, na ta način, se lahko na povečanje baker vsebin hkrati, je primerno, da se zmanjša odmerek magnet jekla, brez jedro generator je izkoristek znatno povečala, in ustrezno znižati stroške ob istem času.

Generator parametre:

Velikost: 185 x185

Generator gred: 20 mm /12 mm

Generator rotorja: 12 parov magnetni fazah, 150mm

Generator tuljavo: 9 kolobarjih, premer žice 1.18 mm

Generator moč: 1000w

Generator hitrost: 120-1500

Generator napetosti: 1-100v

Generator toka: 1-35a

Generator skorja je razdeljena na dve vrsti, akril in jekleno ploščo, akril kristalno jasno, lep videz, relativno visoko moč jekleno ploščo, po lastni izbiri.

Od 1. junija, generator je nadomestil pregleden tuljava tuljava z belo tuljava tuljava namesto 12 mm gredi in premerom 20 mm.

Oznake: 100w s trajnim magnetom generator, magnet iz neodima, 3 faze alternator, gener, 150kva generator, pmg, trajni magnet generator 500w, generator nizek, ustvarjanje trajnih magnetov, stalna generator 1000w

Podobni izdelki