Košarica 0
Izdelek je bil uspešno dodan v vašo košarico
Količina
Cena skupaj
Ups,0artikle v košarici. V košarici je 1 izdelek.
Skupaj produktov
Skupaj dostava:  Je treba določiti
Cena skupaj
Nadaljuj z nakupovanjem Nadaljujete na blagajno

Brezžični Daljinski Upravljalnik Z Vibriranjem Analni Butt Plug Prostate Massager Moški Masturbator Moške, Ženske, Analne Kroglice Vibrator Adult Sex Igrače

€21.12 €13.73
  • Številka Modela: analne kroglice vibrator
  • Vrsta: G-Spot
  • Postavka Vrsta: Vibratorji
  • Nespodobno Sliko: No
  • Blago Certifikat Kakovosti: 3C
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: gelugee
  • Material: Medicinski Silikon
  • Spolnost: No
  • Velikost: Prostate Vibrator

Novo

- +

Izdelek uvod

Brezžični Daljinski Upravljalnik Z Vibriranjem Analni Butt Plug Prostate Massager Moški Masturbator Moške, Ženske, Analne Kroglice Vibrator Adult Sex Igrače Opis Izdelka: 1. Način: 7 načinov vibriranja 2. Polnjenja: polnjenje prek kabla USB 3. Šum:manj kot 50dB 4.Nepremočljiva: dnevni nepremočljiva Nasveti: Naročite se na naše trgovine in boste imeli priložnost, da bi dobili darilo (Prosim, pustite messgae za nami, ko se pridružite naši trgovini) Zasebnost Zagotovljena: Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Da bi se izognili zadrego in varujemo zasebnost naših kupcev, ni občutljiv besednjak na embalaži izdelka.

Velikost izdelka

7 vrste vibracij hitrosti

Polnjenje prek kabla USB

To lahko zaračuna polnilnik, laptop, power bank in avto polnilec

Varnost silikona

Nestrupen, brez vonja, super mehka in koži prijazna

Izklop

Manj kot 50 dB, kar vam daje dovolj zasebni prostor, da uživajo

O Paket

Uporabljamo motno embalažo, ki ni seksi besedami, nihče ne bo vedel, kaj je notri, bomo zaščitili vaše izdelke in zasebnosti.

O Izdelku

1.Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem. 2.Vsi izdelki so narejeni iz varen material, 100% varnosti, neškodljiv za telo.(Izdelek je narejen iz silikona in zato proizvaja normalno silikonski vonj.Prosimo, ne skrbite, to je varno.Priporočljivo je, da si čisto pred uporabo.Po enem ali dveh cleanings, vonj, ki bo postopoma izginila.)

O Pošiljki

Mi bomo poslali ven, da bi v enem ali dveh delovnih dni.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Kaj bi storili, če naletite na izdelek problem

Če izdelek ne deluje pravilno, se obrnite na našo customer service v času.Bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in si prizadevati, da se zagotovi 100% zadovoljiva rešitev.

O Delovnem Času

Ker je časovna razlika, bo prišlo do zamude pri obveščanju.Naš uporabniški servis vam bo odgovor se vam prvič, ko vidim vaše sporočilo.Prosimo, bodite potrpežljivi.

O Povratne Informacije

Obravnavamo naše stranke kot naši prijatelji.Smo iskreno upam, da boste imeli prijetno izkušnjo pri nakupovanju v naši trgovini.Vaša podpora je za nas zelo pomemben.Če ste zadovoljni z izdelkom, prosim, ne pozabite, da pustite nam petimi zvezdicami povratne informacije.

Oznake: pantis seks vibrator, mod, prostate massager, vagina toplejše, ocenjeno prostate massager, analni, usta strapon, igrače vibrator spolno, analni noge, onna luknja, erotično ustni

Podobni izdelki